Mihaela Rădulescu, obligată de tribunal să-și şteargă mesajele de pe Facebook

Mihaela Rădulescu și-a șters pagina de Facebook după decizia instanței


Vedeta de televiziune a postat în ultima perioadă mai multe mesaje despre Radu Budeanu, fostul soț al Danei Budeanu, cea mai bună prietenă a ei. Mihaela Rădulescu a menționat de mai multe ori că își dorește ca Budeanu să-i dea fostei soții o procură pentru ca aceasta să poată pleca în vacanță cu copiii, în afara țării.

În mesajele sale de pe Facebook, Mihaela l-a acuzat pe Budeanu, de șantaj și corupție.

”În temeiul art.

255 C.civ., obligă pârâta să înlăture materialele defăimătoare referitoare la reclamantul Radu Budeanu de pe pagina personală de pe reţeaua Facebook, precum şi orice trimiteri şi referiri la acestea. Obligă pârâta să înceteze pentru viitor, până la soluţionarea definitivă a cauzei nr. 43480/3/2014 înregistrată pe rolul Tribunalului Bucureşti, publicarea oricăror materiale defăimătoare la adresa reclamantului pe pagina personală de pe reţeaua Facebook. Ia act că se rezervă posibilitatea reclamantului de a solicita cheltuieli pe cale separată.
Cu drept de apel în termen de 5 zile de la pronunţare, cererea de apel urmând a se depune la Tribunalul Bucureşti”
, se arată în decizia Tribunalului Bucureşti.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Decembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod