Mihaela Rădulescu. A procedat bine că i-a spus concurentei că e grasă?

Prima ediţie a noului sezon „Românii au talent“ a fost una intens mediatizată, în special datorită faptului că Mihaela Rădulescu s-a dat în spectacol de mai multe ori.

Diva de la Monaco a ieşit în evidenţă de trei ori: atunci când a fost impresionată de dansul unui concurent pe care, după momentul artistic, l-a sărutat pe buze, atunci când a dansat în făină, imitând o concurentă, şi atunci când s-a luat de două surori dansatoare şi a afirmat despre una dintre acestea că este prea grasă pentru ceea ce face. De altfel, acesta din urmă a fost şi subiectul dezbătut pe larg de toată presa din România.

Unele voci au pus-o la zid pe iubita paraşutistului austriac Felix Baumgartner, în timp ce alţii i-au luat apărarea Mihaelei Rădulescu.

„Dacă te pun pe cântar data viitoare şi nu ai cu cinci kilograme mai puţin, nu mai treci de mine“, i-a spus jurata unei dansatoare. „Mie nu mi s-a părut că fata e grasă. Momentul a fost bun şi asta este ceea ce mă interesează pe mine“, i-a răspuns Andra Mihaelei Rădulescu. „Ţie îţi plac dansatoarele grase? Lacul lebedelor pe 100 de kilograme pe picior! Nu merge, Andra, la gimnastică, la dans. Părerea mea a fost una calificată, a ta una populara. Păi atunci să vină toţi graşii să danseze“, a continuat Mihaela.

„Nu m-am simţit jignită, în gimnastică greutatea este importantă.
Totuşi, cred că putea să îmi spună asta în culise, nu în sală, de faţă cu toată lumea. Asta a spus şi mama, că putea să nu fie atât de răutăcioasă şi îmi spună doar mie în particular. Mama a fost puţin deranjată de comentariile Mihaelei“
, a spus, pentru ziarul Adevărul, Crina, tânăra care a fost atacată de Mihaela Rădulescu.

Pe lângă Andra, care i-a luat apărarea dansatoarei, în ajutorul tinerei a sărit şi antrenoarea ei. „Să îi spui unui copil de 14 ani că îl urci pe cântar la următoarea emisiune şi, totuşi, să-i acorzi şansa şi un 'Da', lucru bine meritat, şi, că dacă nu slăbeşte 5 kilograme, nu trece mai departe, nu cred că e un comentariu potrivit pentru această emisiune, deoarece se caută talente şi nu miss“, a spus antrenoarea Anne Antal.

Mihaela Rădulescu a fost atacată, după prima ediţie a show-ului „Românii au talent“, şi de mai multe bloggeriţe.
„Ştiu că e cam nasol ca eu, un nimeni, să îţi spun că esti penibilă. Dar o fac! Uneori, noi, ăştia mai mici şi mai neînsemnaţi, mai spunem şi lucruri trăsnite, dar care au destul de mult sens! Eşti penibilă! Înţeleg! Ai 45 de ani, ai fost nevoită să îţi pui silicoane pentru că sânii ţi s-au lăsat, cu fiecare zi care trece îţi mai apare un rid pe faţă şi probabil că treci printr-o criză destul de naşpa. Dar asta nu îţi dă dreptul să acţionezi şi să vorbeşti aşa cum o faci. Eşti penibilă“, a scris pe internet Adriana Şandru, studenta la jurnalism în cadrul Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării de la Universitatea din Bucureşti.

18 Martie 2015
 

Comentarii (9)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Andrei Z pe 19 Mar 2015, 15:46
    Diva ?

    Nu am urmărit emisiunea aia cu românii talentați dar am citit despre ceea ce s-a întâmplat și consider că este de neiertat ceea ce a făcut Mihaela R. Asta arată că nu știe ce înseamnă sufletul unui copil, probabil pentru că nici ea nu a avut o copilărie normală. Toată lumea se interesează de divă dar nimeni nu vrea să știe ce a simțit acel copil. Mi se pare o manipulare de dragul publicității, fără să conteze fondul problemei.

    1
    2

  • Vasi pe 19 Mar 2015, 12:44
    despre grasi si grasuti

    Desi nu o apreciez ca "diva", nici ca altceva, cred ca nu a jignit adolescenta ci doar a vrut s-o ambitioneze ceea ce este chiar laudabil vazand ca in Romania tot mai multi adolescenti iau proportii. Dar celelalte gesturi: sarutul dat pe gura unui concurent - fara incuvintarea lui - dansul lasciv in faina sunt inacceptabile la o persoana care se pretinde educata. Personal nu urmaresc emisiunea respectiva, am vazut momentele la care fac referire, intamplator ,pe un alt canal, la rubrica "asa nu"! Ma uimeste ca se vorbeste atat de mult de o persoana nu aduce romanilor nici un beneficiu, in afara de sfatul dat tinerei de a slabi - important pentru sanatatea ei - nu gasesc nimic folositor in prestatia ei. Si are mare dreptate domnul Cornel Patrichi cand spune ca juriile pentru acest gen de competitii trebuie constituit din specialisti.

    2
    3

  • maria pe 19 Mar 2015, 11:31
    SE PROMOVEAZA PENIBILUL

    Fiecare are dreptul la viata lui, dar Mihaela nu este un exemplu pozitiv ,singura ei calitate e ce vorbeste mult si prost , a avut parte de barbati multi si potenti financiar ,;sunt multe fete foarte frumoase si destepte care nu au nevoie de asa ceva pentru o cariera frumoasa Ce profesie are d-na Radulescu pentru ca in ziua de azi a fi DIVA= a avea silicoane si cit mai multe operatii estetice , asta e o calitate ? va intreb, Nu inseamna ca retingul emisiunii romanii au talent este standardul dupa care catalogam calitatea unui om .Toate emisiunile de scandal au reting ridicat .A face emisiuni de calitate in Romania e un paradox de aceea promovam incultura.

    4
    3

  • Florin Georgescu pe 19 Mar 2015, 09:36
    Ptr. o v.........

    Stimabilo si venerabilo.......... de ce nu ne spui mai bine ce faceai tu cu Dan Iosif prin diverse locuri?..... Ar fi mai interesant decat sa ne spui ca un copil este gras.........

    5
    1

  • Eu pe 19 Mar 2015, 07:51
    Eu

    Trebuie data in judecata. Sa intervina psihologii. Totul e public, taximetrista nu mai poate contesta.

    5
    1

  • Ramo pe 18 Mar 2015, 13:31
    "Diva de la Monaco"?

    Adica ?Monegascii o recunosc ca DIVA??????Adica intrebi oamenii pe strada in Monaco cine e Diva si ei raspund :Mihaela Radulescu Schwartzenberg, of course , uitati-va la balconul acela , e doamna care isi intareste muschii!

    16
    1

  • Jeu pe 18 Mar 2015, 12:53
    Oftica

    Mie mi se pare foarte corect ce a zis Mihaela, este vorba de dans, nu de a canta vocal. Andra vrea sa ii plateasca o polita Mihaelei pentru ca aceasta a zis de Inna ca este cea mai buna cantareata din Romania, si ea,dhee, nu suporta sa fie altcineva mai bun ca ea.

    4
    15

  • Taraxacus pe 18 Mar 2015, 10:58
    numai de bine

    Gabi, nu mai scrie decat numai de bine, orice comentariu care nu-i de bine si laudativ despre fufele astea care ne-au umplut emisiunile, viata si ne-au stricat copiii si scarile valorice va fi sters de catre admini...eu am patit asta de 2 ori. Astept sa vad un articol in care sa se scrie cine este aceasta asa zisa diva, auzi diva deci a depasit stadiul de vedeta, ce studii are, ce taklente deosebite are si mai ales sa ni se spuna pentru ce trebuie admirata. Este o babatie umpluta cu silicon botox si taiata in nenumarate locuri ca sa i se scoata grasimi si piele in exces si sa i se planteze in alte parti. Nu s0-a gasit inca un neurochirurg care sa-i defaca teasta si sa-i faca o grefa de creier.

    17
    4

  • Gabi pe 18 Mar 2015, 02:36
    "Diva de la Monaco"?

    "Diva de la Monaco"? "Diva"? Oameni buni, voi sunteti sanatosi la cap? Otreapa asta a vandut ziare la Vatra Luminoasa si-a fugit de-acasa la 17 ani cu hainele-n GALEATA (n-a avut nici macar o punga de plastic) - si voi o considerati "diva"? Sunteti de rasul curcilor - voi, nu ea, pentru ca ea mai jos de-atat n-are cum s-ajunga, ea e aia cu hainele-n galeata.

    25
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod