Primăvara e LIVE în TRIBUTE!

Îi dedicăm această miercuri lui Stevie Wonder, iar cum ziua de miercuri e jazz, Stevie Wonder va fi jazz pentru o seară. Miercuri, 18 martie, Cantaloop Band împreună cu Robert Patai vor fi vocea jazz a lui Stevie Wonder. Miercuri, Calea Victoriei 118 este vocea jazz-ului în București. Biletele vor fi disponibile în rețelele Eventim.ro și IaBilet.ro, la prețul de 35 lei, cât și în seara evenimentului, în zona de acces a clubului, începând cu ora 20:00.

Dacă ai ști ce se întâmplă joi, pe 19 martie, la TRIBUTE, nu ți-ai face alt program! Direcția 5 se întoarce pe Calea Victoriei pentru o seară LIVE, refrene dragi și emoții puternice! Vino să cântăm despre cel mai frumos sentiment din lume cu cei ce știu să facă asta atât de bine! Biletele vor fi disponibile în zona de acces a clubului la prețul de 40 lei, începând cu ora 22:00.



E vineri, Tibi Scobiola Band vin în TRIBUTE, iar întreg weekend-ul se așterne înaintea noastră.

Le adunăm pe toate, facem repede o recapitulare, iar rezultatul este “un început de weekend formidabil”. Ce altceva ai putea să aștepți de la seara de vineri? Biletele vor fi disponibile în zona de acces a clubului la prețul de 30 lei, începând cu ora 22:00.



Când zici Jukebox, zici TRIBUTE sau Cronica Cârcotașilor...sau invers. Ce mai contează? Important e că lumea îi ascultă, și-i ascultă, și-i tot ascultă, iar apoi îi ascultă din nou, iar pentru asta trebuie să existe un motiv bun.

Noi îl știm, voi îl știți, și-atunci, fără prea multe detalii, știm de ce ne revedem sâmbătă în TRIBUTE. Biletele vor fi disponibile în zona de acces a clubului la prețul de 30 lei, începând cu ora 22:00.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod