Mel Gibson ar putea deveni din nou tată la 59 de ani. A noua oară!

Starul australian ar putea fi din nou tată în curând


Actorul și regizorul s-a aflat în atenția presei după ce o femeie care lucrează ca fotograf pentru cotidianul australian The Daily Telegraph a spus că a agresat-o în momentul în care ea încerca să îl fotografieze, la Sydney, pe 24 august.

Kristi Miller spune că a fost busculată şi lovită în spate de Mel Gibson - care, apoi, a agresat-o şi verbal -, în momentul în care l-a fotografiat pe actor în compania tinerei sale iubite, Rosalind Ross.

Actorul australian era "extrem de nervos", spune Kristi Miller, potrivit căreia Mel Gibson, văzând că este fotografiat, a scuipat-o în faţă şi a început să o insulte.

Mel Gibson a negat toate acele acuzaţii. Potrivit revistei People, el nu va fi pus sub acuzare pentru agresiune, deoarece ancheta iniţiată de Poliţia din Australia nu a condus la descoperirea unor dovezi care să confirme acele acuzaţii.

"Poliţia a finalizat ancheta ce a avut la bază acuzaţiile făcute de o fotojurnalistă din Sydney şi a ajuns la concluzia că nu există dovezi pentru punerea sub acuzare a clientului meu Mel Gibson"
, a spus avocatul starului, Christopher Murphy.

Cariera de actor a lui Mel Gibson a intrat într-un con de umbră începând din 2006, odată cu mediatizarea intensă a problemelor sale cu alcoolul şi a scandalurilor din viaţa lui privată.
Din acest motiv, el intenţionează să se "repoziţioneze" în industria de la Hollywood şi să se concentreze aproape exclusiv asupra carierei de regizor, notează agenția Mediafax.

În anii 1990, Mel Gibson a fost unul dintre cei mai populari şi mai bine plătiţi actori din lume. El a câştigat două premii Oscar, la categoriile "cel mai bun regizor" şi "cel mai bun film", în 1995, cu pelicula "Inimă neînfricată/ Braveheart". Celebrul regizor al filmelor "Patimile lui Hristos" şi "Apocalypto" a revenit în ianuarie 2011 pe marile ecrane, după o pauză de opt ani, cu rolul din thrillerul "Scăpat de sub control/ Edge of Darkness".
Cel mai recent film al său în calitate de actor este "Eroi de sacrificiu 3".


Foto: Hepta, Daily Mail

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod