Proteza externă de sân, confort după mastectomie

Mastectomia afecteaza femeile atat din punct de vedere fizic, cat si psihic. Totusi, pacientele se pot intoarce repede la serviciu daca beneficiaza de un ajutor medical specializat si de o protezare corespunzatoare.
Vindecarea dupa o mastectomie dureaza maxim doua luni, prin cicatrizarea tegumentului. Dupa aceasta perioada urmeaza protezarea sanului.

Protezele externe de san de la ORTOTECH, cel mai mare Centru de Proteze Externe de San , reprezinta o alternativa la reconstructia sanului.

Acum, proteza externa de san si accesoriul (sutien)  se afla pe lista Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, pentru decontare. Actele care trebuie depuse pentru a beneficia de decizia CAS si a obtine o proteza gratuita sunt:
- recomandare medicala - Anexa 39D
- copie act de identitate
- copie talon pensie sau adeverinta de salariat
- cerere tip
- certificat de handicap (daca este cazul)

Purtarea unei proteze externe de san este o alegere personala si este extrem de importanta pentru pacientele care au suferit o mastectomie, nu doar din punct de vedere estetic, ci si pentru mentinerea unei pozitii adecvate.
O astfel de proteza le permite femeilor sa imbrace aceleasi haine pe care le purtau inainte de interventia chirurgicala.

Pentru unele femei, alegerea unei proteze de san poate fi o experienta emotionala sau stresanta. Echipa de specialisti de la ORTOTECH este pregatita sa ajute femeile sa se adapteze la schimbarile aduse de cancerul de san, cu noile proteze externe de san de la ABC Breast Care, una dintre cele mai apreciate firme din domeniu.

Oferim posibilitatea pacientelor care ne trec pragul sa cunoasca modelele disponibile. Le consiliem astfel incat sa isi aleaga o proteza si sutienul special conceput pentru aceasta, dupa cerintele proprii.
Adaptate corect, protezele externe de san le vor face pe femei sa se simta cat se poate de natural si confortabil, dupa interventia chirurgicala.



Protezele sunt confectionate din materiale de calitate, pe baza unor tehnologii avansate. Produsele ABC Breast Care au fost concepute si dezvoltate tinand cont de nevoile in continua schimbare ale pacientelor, reflectand cel mai bine aspectul si delicatetea sanului natural.

Materialele de baza pentru fabricarea acestor proteze externe de san sunt geluri din silicon natural, invelite in folii din poliuretan. Gelurile folosite sunt de cea mai inalta calitate si puritate, iar foliile din poliuretan sunt testate dermatologic.


Datorita modului special de prelucrare, protezele ABC Breast Care sunt foarte moi si elastice, oferind pacientelor confort sporit si o senzatie cat mai naturala.

Specialistii de la Ortotech- cel mai mare Centru de Proteze Externe de San ofera consultatie gratuita  la oricare din sediile  din Bucuresti, Constanta, Ploiesti si Iasi!

Contactati-ne si programati-va pentru a proba protezele de san si sutienele ABC Breast Care intr-un spatiu confortabil, intim, contand pe experienta specialistelor ce va stau la dispozitie.

Numerele de telefon la care puteti suna pentru programare sunt :
Bucuresti : 021 326 0355 Mobil:0745.17.29,29
Iasi: 0232.311010 Mobil: 0742.10.10.59
Constanta : 0241.619718 Mobil: 0748.88.99.92
Ploiesti : 0244.520474 Mobil: 0742.10.08.63
Ne puteti urmari  pe pagina noastra de Facebook.
Pentru mai multe informatii accesati site-ul nostru: www.ortotech.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod