Matthew Fox - de la Lost la Vantage Point

Ati fost in masina?


Am fost la cateva scene, insa atunci cand actiunea a devenit foarte periculoasa, nu. A fost un singur moment in timpul filmarilor in care m-am simtit frustrat si am spus ceva de genul: "Nu o sa merg sa lucrez!", iar Pete mi-a spus: "Ai incredere in mine, o sa iasa foarte bine!". Acum calatoresc mult si vorbesc cu diferite persoane despre acest film, iar toti imi spun cat de bine a iesit scena aceea care mi-a provocat atatea probleme. Trebuie sa recunosc ca Pete a avut dreptate.

Vi s-a intamplat sa fiti indemnat sa alegeti un rol, numai ca sa va protejati imaginea?


Nu am privit niciodata lucrurile din aceasta perspectiva. Cred ca este important ca personajul sa fie placut, insa nu pot spune ca procedez in asa fel incat sa primesc astfel de roluri.
Stiti, Jack Shephard din "Lost" ar fi putut fi un erou in armura stralucitoare, insa ar fi fost foarte plictisitor si neinteresant atat pentru mine sa-l interpretez, dar si pentru public sa-l priveasca.

Cum priviti viitorul fara "Lost"? Este exact ca atunci cand se termina o relatie de multi ani si ramai singur?


A fost experienta incredibila pentru mine. Am de gand sa savurez perioada care urmeaza, atunci cand voi filma urmatoarele sezoane, iar apoi voi trece mai departe, voi face alte lucruri. Nu cred ca voi mai lucra in tv din nou, chiar daca cele mai bune scenarii sunt aici.
Trebuie sa am mai mult control asupra a ceea ce se intampla in viata mea. Vreau sa fac filme pentru marele ecran.  

Cum este mai bine: un cec sigur sau un job stabil?


Acesta nu este un aspect foarte important pentru mine.

O sa fie o usurare pentru familia dumneavoastra atunci cand "Lost" se va termina?


Cred ca toti vom fi incantati sa trecem intr-o noua etapa a vietii noastre. Fiica si baietelul meu si-au facut prieteni in Hawaii, iar atunci cand ne vom muta va fi foarte greu. Insa vom merge intr-un loc in care vor fi alaturi de familia lor. Probabil ca si aici isi vor face prieteni.

Este dificil pentru copiii dumneavoastra?


Da. Se muta cam des.

Se uita la dumneavoastra la televizor?


Nu. Atunci cand eram difuzati la 8 si fiica mea avea 10, 11 ani nu era nicio problema.
Insa acum suntem la 10 si este mai greu. Insa, avand in vedere tema serialului cred ca este mult mai bine. Oricum, copiii sunt foarte incantati de acest nou proiect si abia asteptam sa-l vedem impreuna.

Putem sa ne intoarcem pentru un timp la perioada "Body Heart". Stiati, in acel moment, ca o sa ajungeti aici?


OOOO, la vremea aceea nici nu-mi imaginam ce o sa urmeze. Adevaratul start al carierei mele a fost atunci cand am terminat colegiul. De fapt, am terminat economic, mi-am luat diploma si am crezut ca voi lucra pentru Wall Street. Am fost, insa, la un interviu si mi-am dat sema ca o sa fiu un dezastru (Rade), abia apoi a intervenit actoria in viata mea.

A fost o intorsatura frumoasa?


Da, a fost o provocare (rade).

Interviu publicat in exclusivitate cu ajutorul PROOPTIKI ROMANIA
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • DANIELA pe 25 Sep 2008, 12:04
    Matthew Fox,Lost

    MAI MULT DE 30 ANI NU-I DADEAM. SIMT CA-L CU-NOSC DE CAND LUMEA. CU ACEST ROL S-A FACUT CUNOSCUT BINE DE TOT. E GENUL MEU SAU MAI BINE ZIS:barbatul visurilor noastre...of,of,of...mai,mai... NE MULTUMIM CU PRIVITUL ,DRAGA MATTHEW FOX.

    0
    0

  • ruxandra21 pe 22 Sep 2008, 13:58
    Matthew Fox

    Matthew Fox este un barbat foarte frumos...... il iubesc asa de la distanta :P

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod