Marian Dârţă a murit, în urma lui rămâne un strigăt de disperare

Stilistul vedetelor Marian Dârţă a murit de cancer la numai 47 de ani. Într-un mesaj cutremurător el acuză sistemul de sănătate pentru corupţie şi birocraţie, spunând că nu a avut acces la cel mai bun tratament
Marian Dârţă, stilistul vedetelor din România, a murit în data de 2 mai, la 47 de ani. În ultimii trei ani acesta s-a luptat cu cancerul, o formaţiune tumorală dezvoltată la creier i-a provocat o suferinţă imensă.
El însuşi devenise o vedetă, mai ales prin stilul său vestimentar extrem de agresiv. Făcea tot ce-i stătea în putere pentru a ieşi în evidenţă şi astfel a ajuns să fie un consultant pentru multe staruri din România.

Obţinea comenzi mai ales atunci când o vedetă dorea să atragă atenţia.

Marian Dârţă era prezent la multe petreceri, la mai toate evenimentele mondene. De asemenea, stilistul era invitat şi în platourile televiziunilor, fiind o apariţie exotică. Făcea rating pentru emisiunile de tip tabloid de la Pro TV şi Antena 1, dar şi Antena Stars, Prima TV sau Kanal D.
4 Mai 2016
 

Comentarii (9)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Maia pe 22 Iul 2016, 14:04
    despre oameni

    Sunt de acord cu Traian, cu dl Marin Mihai si cu toti cei care scriu cu bun simt. Despre un articol care vorbeste de decesul unei persoane, mai ales inainte de vreme, cred ca trebuie sa comentam cu mai mult bun simt. Nici eu nu eram un fan al acestui stilist dar era o persoana ca noi toti, un om, care merita cu siguranta sa mai traiasca...si sa poata gasi macar medicamentele care i-ar fi putut salva viata. Si daca Gigi B l-a ajutat, e de vina cineva? de ce nu ajuta si alti oameni cu bani? Nu sunt nici fanul lui Gigi Becali insa ne putem uita obiectiv la fapte-asa cum este el.., a decis sa ajute un om bolnav de cancer- in astfel de situatii nu mai conteaza statutul social, sexul, religia sau optiunea politica. Si eu ajut cand pot, cum pot, oameni care au nevoie de ajutor; ar trebui toti sa facem asta si sa invatam, fie ca avem copii sau nu, lectia altruismului si a empatiei. Va doresc sa fiti oameni mai buni!

    2
    0

  • Traian pe 6 Mai 2016, 02:20
    pt florin

    Crezi florine ca pe cineva il intereseaza parerea ta despre Boca sau despre icoane? Daca ai ceva de scris de bine despre stilist, scrie, daca nu, nu. Mai bine fa ceva util pentru tine decat sa scrii prostii pe net.

    3
    1

  • florin pe 5 Mai 2016, 22:21
    marian

    Cum dracu fac toti popii astia pe care niste analfabeti ii considera sfinti, clarvazatori etc., de nu au puteri "miraculoase" si asupra unora pe care ii mai cunoaste cate coneva, care s-au remarcat prin ceva? Auzi doar ca nu stiu care baba ce era in carucior s-a ridicat si a plecat la sapa doar pentru ca a privit spre ea popa Boca sau alta care era cu un picior in groapa se duce direct la piata dupa ce a pupat microbii de pe care nu stiu care icoana. Toti isi aduc azi aminte ce "a spus" Boca acum 40 de ani, cum a dat el drumul la "minuni" catre omenire... Si mai sunt inca oameni care cred toate astea! Cum de nu a putut "aerul pe care l-a respirat" popa Boca sa-l faca bine si pe Marian??? In alta ordine de idei de ce e nevoie permanent ca numai Gigi Becali sa dea o mana de ajutor celor aflati in necaz??? Chiar nu mai sunt oameni cu bani in Romania (parlamentari, guvernanti, oameni de afaceri etc.) care au astfel de posibilitati??? Dar divele alea pe care le-a imbracat Marian nu puteau renunta la cateva sute de euro din miile pe care le primesc pentru scalambaieli???

    2
    2

  • dan pe 5 Mai 2016, 20:12
    marian dirta

    omul a murit d-zeu sa-l ierte lasati-l sa se odihneasca in pace nu-l mai luati la misto ca toti o sa murim mai devreme sau mai tirziu fiti buni si mai lasati si de la voi

    3
    0

  • Wagina Pysdoll pe 5 Mai 2016, 19:55
    secretele iubirii

    Mwei Ginutzo, din ce spurcata sekta mai faci si tu parte? Strugurii sunt acri, nu asa, vulpe vicleana?

    5
    2

  • Valeriu pe 5 Mai 2016, 14:21
    pt Gina

    Care este legatura dintre sfinti si decesul stilistului? "Erau sfintii in concediu"? Tu ai ceva in scafarlie cand scrii asemenea comentariu la o stire cu decesul unui om?

    4
    4

  • Marin Mihai pe 5 Mai 2016, 13:58
    Condoleante

    Imi pare rau ca dl. Marian Dârţă a murit. Speram sa se vindece. Eu nu eram un fal al dansului. Dar tot imi pare rau. Sincere condoleante familiei. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.

    4
    1

  • Gina pe 4 Mai 2016, 12:01
    Pt. xyz

    Dragul meu Alfabet. Ai perfectă dreptate.Se face atâta circ cu Sfinţii (apăruţi în ultima vreme ca iepuraţii din jobenul iluzionistului) cu Moaştele făcătoare de minuni, cu Popii care sunt reprezentanţii divinităţii pe pământ... dar care propaghează infecţile bacteriale şi virotice folosind aceeaşi linguriţă, din gură în gură la cuminicat, dar - după spusele lor, ei au binecuvântat-o, deci e sfântă, nu CAUZA a foarte multe molipsiri. Deci, manipulare în masă. Iar cei care nu au nimic în scăfârlie, trebuie s-o umple cu ceva... şi cred. Iar la TV. fac paradă cu tot felul de cazuri, întâi pt. rating, apoi banilor strânşi nu li se face o evidenţă (Cazul Andreia Marin şi încasările de la concertul de binefacere, încasări care... hocus-pocus au dispărut miraculos) ĂSTA este UN NUMĂR din CIRCUL ROMÂNESC. Şi ca să completez, din el fac parte şi aceste articole scrise cu... piciorul stâng. Dece a murit acest designer? Păi... chemarea destinului, dacă este, este. cu toţi sfinţii din lume şi văicărelile popilor. Şi chiar cu tot profesionalismul medicilor, aparatură super, medicamente extra, din oricare colţ de pe Mapamond. Dar din Rromanica? Ei... precis că sfinţii au fost în concediu de 1 mai.

    7
    5

  • xyz pe 4 Mai 2016, 11:18
    da da

    Pai de ce nu l-a vindecat Arsenic Cioc-Boc sau mniezo, nu asa se lauda el? De restul, aceeasi circoteca romanistaneza, l-au plimbat pe la televiziuni, dar pe bani, evident. Putem sti cauza tumorii pe care a avut-o sau prostii nu trebuie sa stie?

    10
    5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod