Madonna și fiul: Cum arată băiatul de 16 ani al vedetei

de Daniel Dumitrescu, 17 Septembrie 2016
Madonna

Rocco, băiatul cântăreței în vârstă de 58 de ani, seamănă mai mult cu tatăl său, Guy Ritchie. Adolescentul rebel s-a împăcat cu mama lui.

După ce au ajuns "la cuţite", mama şi fiul au făcut pace: Madonna şi fiul ei s-au întâlnit marţi, pentru prima dată după ce cântăreaţa a pierdut custodia în disputa cu fostul ei soţ, Guy Ritchie.

Madonna şi Rocco au fost fotografiaţi luând cina la un restaurant vegetarian foarte şic din Londra, Farmacy, iar cei doi arătau "fericiţi şi relaxaţi" împreună, scrie Daily Mail.

"Erau ca orice mamă care ia masa cu fiul ei, erau fericiţi şi relaxaţi. Au stat de vorbă, au râs şi au glumit în timp ce mâncau. Privindu-i, n-ai fi zis că au trecut prin toată supărarea din această vară cu bătălia pentru custodie. E clar că erau fericiţi că totul s-a terminat şi că-şi pot vedea de viaţă mai departe"
, a declarat o sursă pentru ziarul britanic.

Rocco părea în formă şi a ieşit din restaurant bine dispus. Îmbrăcat casual, cu atitudinea sa rebelă, părea copia mai tânără a tatălui său.

Madonna a venit special pentru el la Londra, după ce în luna mai a postat pe Instagram o imagine emoţionantă cu fiul său recalcitrant.

Cântăreaţa a dorit să-şi vadă fiul pentru că era îngrijorată că absenţa tatălui său, plecat pentru o săptămână la proprietatea lui din Malibu, i-ar putea perturba adolescentului programul şcolar. "E începutul unui nou an şcolar şi dacă tatăl lui, care locuieşte în Londra, nu poate fi acolo, atunci mama trebuie să fie", a declarat o sursă pentru Daily Mail.

În decembrie 2015, adolescentul a refuzat să se mai întoarcă la casa din New York a vedetei, preferând să stea cu tatăl lui, regizorul Guy Ritchie.
El a fost de atunci în centrul unei bătălii aprinse pentru custodia sa după şederea sa prelungită alături de tatăl său şi noua lui soţie, Jacqui Ainsley, precum şi de cei trei copii ai cupului - Rafael, Levi şi Rivka, notează Mediafax.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Bebe pe 19 Sep 2016, 09:14
    Reclama agresiva apastei de dinti

    Pace! Citeam in pace articolul cu artista Madonna si fiul ei..... si , cu multa galagie si strident incepe RECLAMA aceea cu pasta de dinti. ORIBIL OBICEI de a baga o reclama in ochii cuiva! ORIBIL!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod