Madonna, la 51 de ani

In plan personal


In ciuda faptului ca este catolica, Madonna nu a respectat nimic din ce spune aceasta religie. Viata amoroasa a artistei a fost intotdeauna plina, iar relatiile de scurta durata au reprezentat, pentru ea, picanterii. A fost casatorita de doua ori si are patru copii: doi nascuti in afara casatoriei si doi adoptati din Malawi, conform Wikipedia.org.

La sfarsitul anilor '70, inceputul anilor '80, Madonna a fost iubita lui Dan Gilroy, cu care fondase trupa "Breakfast Club". La inceputul anilor 1980, Madonna a mai avut relatii cu Stephen Bray (colaborator), Jean-Michel Basquiat (pictor), Mark Kamins (DJ) si Jellybean Benitez (muzician). In timpul filmarilor pentru videoclipul "Material Girl", in 1985, Madonna a inceput o relatie cu actorul Sean Penn, cu care s-a si casatorit in acelasi an. Cei doi s-au despartit in 1988, in Ajunul Anului Nou, si au divortat in septembrie 1989. Despre casatoria cu Penn, care a durat 4 luni, Madonna a declarat pentru revista Tatler: "Eram complet obsedata de cariera mea si nu eram gata sa fiu generoasa sub orice forma." Timp de cateva luni a avut o relatie si cu John Kennedy Jr.

Anul 1989 a gasit-o pe artista in bratele lui Warren Beatty. Chiar daca s-a vehiculat o asa-zisa logodna, cei doi s-au despartit in vara anului 1990. La sfarsitul anului 1990, in viata Madonnei isi face aparitia un nou iubit: modelul si actorul porno Tony Ward, care aparuse in clipurile acesteia, "Cherish" (1989) si "Justify My Love" (1990). Dupa aceasta relatie care s-a terminat la inceputul anului 1991, artista a avut o relatie cu rapperul Vanilla Ice, pe care l-a si inclus in cartea sa "Sex". Catre mijlocul anilor '90, cantareata a fost implicata intr-o relatie si cu baschetbalistul Dennis Rodman si rapperul 2 Pac.

In septembrie 1994, in timp ce se plimba in Central Park, Madonna l-a intalnit pe antrenorul de fitness Carlos Leon, care a devenit antrenorul ei personal si noul sau iubit. Din relatia cu acesta, pe 14 octombrie 1996, Madonna a dat nastere primului ei copil, Lourdes Maria Ciccone, in Los Angeles, California. Cuplul s-a despartit in 1997. A urmat o relatie a Madonnei cu Andy Bird, care a durat 18 luni. In 2001 Andy Bird a vandut povestea relatiei lor ziarelor de scandal.

In 1999 Sting i l-a prezentat Madonnei pe regizorul britanic Guy Ritchie. Cei doi s-au casatorit pe 22 decembrie 2000, in Scotia. 6 ani mai tarziu, cei doi au adoptat un baietel orfan de mama, original din Malawi, David Banta. In octombrie 2008, artista a inaintat actele de divort, motivand "comportament irational". In urma partajului, Richie a primit aproximativ 60 de milioane de lire sterline. In prezent, Madonna are o relatie cu fotomodelul, Jesus Luz, cu 30 de ani mai tanar decat ea.

Anul acesta, Modonna s-a decis sa mai adopte un copil din Malawi. Desi initial primise dreptul de a o adopta pe Mercy James, o fetita de patru ani, acesta i-a fost retras deoarece, conform legilor din Malawi, pentru a adopta un copil, tutorele trebuie sa locuiasca in aceasta tara cel putin un an. Avocatul cantaretei, Alan Chinula, a afirmat ca va incepe un proces pentru aceasta; totusi, Curtea Suprema din Malawi a anulat decizia anterioara, cantareata reprimind pe 12 iunie dreptul de a o adopta pe Mercy James.

Vine in Romania


Pe 26 august, artista ajunge in Romania, unde va sustine inca un concert programat in turneul mondial, "Sticky & Sweet Tour", pe care il sustine. Parcul Izovor, locul in care se va desfasura concertul a intrat in... procesul de transformare. Locatia va fi transformata intr-un mic orasel, primaria punand la dispozitia organizatorilor in jur de 3500 mp. Aici vor fi amplasate cabinele celor peste 30 de oamenii care o insotesc pe artista. Printre acestia se afla antrenorul personal al artistei, 3 bucatari, copiii si iubitul ei. In backstage va fi amplasata o mini sala de fitness. Vedeta a cerut ca in cabina ei sa nu existe urma de carne, dar sa nu lipseasca ceaiul de menta si apa Kabbala, pe care vedeta cheltuie lunar peste 10000 de dolari.
17 August 2009
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kridals pe 19 Ian 2014, 13:48
    cristina...

    daca e asa cum spui tu... ca legendele consacrate nu mai au valoare de ce nu il impusti pe taicatu ca e doar un hodorog fara importanta .....parerile sunt impartete si nu trebuie sa vorbesti atat de vulgar despre o legenda care la timpul ei a facut furori... si de unde stii ca milioanele de fani nu o prefera asa cum e.....????

    0
    0

  • cristina pe 17 Oct 2009, 16:57
    madonna la 51 ani

    ce scarboasa e baba asta obosita de madonna cu pielea frescaita pe ea si cu fundul plat si cazut.e depasita demult dar nu si da seama... maine poimaine crapa si ea ca michael ca daca s ar plimba prin parc si ar sta la locul ei la 200 ani cati are ar mai trai bine merci

    0
    0

  • diana pe 3 Sep 2009, 13:59
    Madge

    App. se scrie Madonna :)

    0
    0

  • cristina pe 22 Aug 2009, 20:45
    Madona

    La multi ani Madona in Bucuresti oau mergem?

    0
    0

  • cristina pe 22 Aug 2009, 20:44
    Madona

    La multi ani Madona in Bucuresti oau mergem?

    0
    0

  • godly2crazy pe 18 Aug 2009, 23:23
    dive?

    ce spui tu acolo alea is niste panarame nu dive...maddona e diva...de-aia o iubeste toata lumea

    0
    0

  • Marian pe 18 Aug 2009, 12:15
    Adevaratele DIVE

    "LA MULTI ANI" !!!....cum "domne" ?!.."ia auzi",MADONA "diva" !!!..ha,ha,ha......,"DIVE" sunt: anna L(esko),nichita,mihaela R,magda C,maria M,monica C,..........

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod