Alexandra Stan bătaie Marcel Prodan

Lecţia Alexandrei Stan: Ce trebuie să facă o femeie bătută

Alexandra Stan b?tut?
Acum trei ani, Alexandra Stan vorbea public despre bătaia încasată. De atunci, ea n-a dat niciun pas înapoi şi e decisă să-l facă pe Prodan să plătească pentru ce i-a făcut


Pare uşor de judecat de pe margine păţania artistei, dar, dacă ar fi să ne punem în locul său, înţelegem că viaţa de vedetă nu oferă doar bani, celebritate şi tot felul de privilegii, ci şi mult efort, compromisuri şi nereuşite pe care trebuie să ţi le asumi public. Alexandra şi le-a asumat. Şi şi-a făcut singură ordine în viaţă când a întâmpinat probleme.

Fără să se ascundă şi să mimeze fericirea, fără să se tânguiască şi fără să încerce să exploateze situaţia dificilă în care se afla, ea a prezentat cu decenţă păţania prin care a trecut şi, cu învăţămintele de rigoare, s-a pus pe picioare şi şi-a reluat cariera. Dar asta a fost cel mai uşor.

Cel mai greu a fost să-şi înfrângă trauma şi să vorbească public despre această experienţă dificilă, pentru ca oamenii să înţeleagă că bătaia nu trebuie acceptată şi iertată. În noiembrie 2013, la câteva luni după ce devenise victimă a agresiunii fostului iubit, cântăreaţa se implica într-o campanie împotriva violenţei în familie, denumită "Nu bate! Mai bine cântă!".

"Eu am învăţat că este foarte important să nu permitem abuzul de niciun fel, nici fizic, nici psihic, să nu lăsăm pe nimeni să profite de un moment în care suntem vulnerabili", le-a spus ea elevilor de la Colegiul "Dinu Lipatti", la lansarea acestui eveniment.
Artista a spus că s-a întâlnit cu unele familii în care au existat cazuri de violenţă. "Chiar mi-am propus să îi ajut pe aceşti oameni, pe aceste familii, mai ales pe femei, femeile sunt cele abuzate şi sunt foarte implicată în această campanie şi îmi doresc ca pe viitor să derulez cât mai multe acţiuni", a explicat ea.

Timpul a trecut, Alexandra Stan şi-a reluat cariera, iar astăzi are puterea de a iubi din nou.

Iar dragostea a răsărit de acolo unde o aştepta mereu, de lângă ea, pentru că Bogdan este o veche cunoştinţă. "Acum sunt mai liniştită, am parte de o bucurie interioară pe care doar dragostea iubitului meu, Bogdan, mi-o poate oferi. Vreau să fiu înconjurată numai de persoane de încredere, pe care să mă pot baza, de asta Bogdan este şi asistentul meu. Mereu are vorbele la el, ştie ce să îmi spună să mă facă să zâmbesc instant. Mai e şi omul surprizelor, mă trezesc cu câte o poezie de la el trimisă pe mail. E foarte romantic.
Mă visez prinţesă. Încă nu ştiu, las lucrurile să curgă de la sine. Nu vreau să ne grăbim. Fericirea nu constă într-un act"
, a declarat Alexandra Stan într-un interviu acordat ziarulring.ro.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod