La o săptămână de la nunta anului, Bianca şi Victor Slav dau semne de divorţ

A trecut puţin peste o săptămână de când Bianca şi Victor Slav s-au căsătorit, însă în mariajul celor doi au apărut deja problemele.

Proaspăt căsătorit cu Bianca Drăguşanu, Victor Slav pare că nu s-a obişnuit cu statutul de bărbat însurat, acesta apărând în public fără verighetă pe mână. Săptămâna trecută, tabloidele au notat că Slav nu poartă deloc verigheta, nici măcar atunci când prezintă vremea la Pro TV.

Mai mult de atât, la doar câteva zile de la această ştire, Bianca Drăguşanu a postat pe Facebook o nouă fotografie cu ea, însă nici ea nu purta verigheta. Fanii vedetei au reacţionat imediat şi au întrebat-o pe aceasta ce s-a întâmplat, fără a primi un răspuns. „Nici tu nu porţi verigheta?“, i-a scris o tânără.

Supărată că presa nu-i dă pace Biancăi şi încearcă să-i distrugă căsnicia acesteia, Madi Drăguşanu, mama vedetei, a declarat la Pro TV că fata ei nu va divorţa.

„Ce a unit Dumnezeu la acești doi copii, nu va despărții nimeni. Eu sunt mândră de ce copii am. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ei, sunt frumoși și ar trebui să fie lăsați în pace să-și vadă de fericirea lor“, a spus femeia.

În weekend, după ce presa a scris despre tensiunile care există între Bianca şi Victor Slav, cele două vedete au participat la un eveniment prezentat de Daniel Buzdugan şi Mihai Morar. Cunoscuţi pentru farsele pe care le fac, Buzdugan şi Morar au pregătit un moment special pentru Bianca Drăguşanu, care nu a fost însă pe placul lui Victor Slav.



Vedetei i-au fost citite câteva scrisori fictive de la foştii ei iubiţi, Cătălin Botezatu şi Adrian Cristea, moment în care Victor Slav a avut o serie de reacţii neobişnuite pentru el: a fumat ţigară din ţigară şi a băut alcool.

Observând reacţia nervoasă a lui Slav, Morar a încercat să se apere. „Ne iubesc foarte mult şi Cătălin Botezatu şi Adrian Cristea. Noi suntem un fel de Cristian Andrei, nişte psihologi ai sufletelor rănite. Noi suntem doi nebuni. Nouă ni se iartă. Bianca are mult umor şi ne iartă. Noi i-am spus ei că o să citim nişte scrisori, i-am zis în culise de aceste lucruri şi ea părea ok şi zâmbea. Nu cred că s-au certat din cauza scrisorilor. Nu te poţi certa din cauza unor nebuni“, a spus Mihai Morar, pentru WOWbiz.

După ce au plecat de la eveniment, Bianca şi Victor au fost urmăriţi de jurnalişti până la maşina acestora, acolo unde a urmat o ceartă între cele două vedete.

„Băi, ştii care e problema la tine?“, a spus Victor, iar Bianca a replicat: „Dar am plecat, ai văzut, am plecat, ce puteam să fac“.
După care Victor a încheiat discuţia: „Ştii ce, nici nu ştiu de ce îţi spun asta“.

La o zi după aceste incidente, Bianca şi Victor Slav au ieşit în mall, la cumpărături, însă au fost urmăriţi de paparazzi, iar disensiunile dintre ei se puteau vedea în continuare. Bianca a intrat într-un magazin, urmată de Victor, care s-a plictisit destul de repede şi a ieşit pe holul mall-ului. Atunci când Bianca a ieşit şi ea pe hol, vedeta a încercat să-şi sărute iubitul, însă acesta s-a ferit.

9 Octombrie 2013
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 10 Oct 2013, 15:02
    surpriza

    Sunt f surprinsa ca cineva mi-a remarcat absenta .Ma bucur.Eu nu intru in retele de socializare,dar nu ma pot abtine de la a comenta cate ceva. Acum nu doream sa scriu, pt ca nu gasesc nimic interesant in asta : daca divorteaza sau nu....pt mine sunt doua 0 !

    1
    1

  • Dyutza_003 pe 9 Oct 2013, 18:22
    ...

    Nunta asta e o farsa, s-a vazut de la inceput. Vor mai prosti lumea un pic, dupa care isi vor incasa banii si vor scorni alta poveste. Ca prin asta isi continua existenta.

    2
    2

  • cristenfgs pe 9 Oct 2013, 16:51
    intrebarea zilei

    unde este kiki..?!?

    1
    1

  • andreea pe 9 Oct 2013, 14:51
    divort

    de parca o cearta e motiv de divort...

    4
    1

  • Lorena pe 9 Oct 2013, 14:51
    pt Bianca si cei de la tv

    amandoua partile joaca teatru si teatrul asta este jucat pt fraierii de romani care nu au altceva de facut decat sa urmareasca si sa dea atentie la asa zise cica "vedete",cata prostie si prosti,de ce nu fac programe la care sa te uiti cu drag si sa arate adevarate talente?de ce?pt ca fraierii se uita la niste NIMENI,da asa este citesc aici ca sa pot vedea realitatea din Romania..........mi se face sila.............

    6
    2

  • Dodi pe 9 Oct 2013, 12:05
    mda..da...

    vedeti-va voi de treaba,carcotasilor,ca nu-i despartiti voi asa repede,cu una cu doua...vbaliverne d-ale voastre...oricum dati dovada de mitocanie la faza asta...plus ca picati de fraieri in ochii fanilor lor ! FRAIERICILOR ! :))

    2
    7

  • licia pe 9 Oct 2013, 11:51
    bianca

    Barbi are probleme cu Victor din cauza celor invidiosi si gelosi.Buzdugan si Moraru au fost platiti bine pentru ceeace i-au facut la fel si "prietena" care a invitat-o.Victor a reactionat ca un adevarat sot era indreptatit sa faca mai mult dar nu-i tirziu.Ar trebui sa fie cercetati toti cei implicati in distrugerea imaginii Biancai poate asa posturile TV vor fi mai selectivi si nu ne vor mai servi toate porcariiile.Sint convinsa ca Victor si Bianca vor trece si peste asta ducindu-si viata fericiti.

    5
    5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod