Kate Winslet, despre casnicie


In timpul interviului, Leo (n.r. Leonardo DiCaprio) spunea ca ar fi interesant sa afle cu cine se identifica mai mult telespectatorii, cu Frank sau cu April. Tu ce crezi?


Ar fi interesant de vazut cu cine se identifica audienta. Eu imi doresc ca barbatii si femeile sa se duca la acest film si sa decida ei. 

Noi trebuie sa-i facem sa inteleaga personajele si putem spera ca oamenii sa se lege cumva emotional de ele. Insa, dupa cum a fost construit filmul, cred ca oamenii ii vor simpatiza pe rand.

Pe April, de exemplu, pentru ca Frank are o legatura amoroasa cu secretara. Nu este atent cu April, nu-i raspunde la multele intrebari pe care le are, si nu este foarte incantat de ideea de a se muta la Paris... si lista poate continua.

Si dupa asta, doar cinci minute mai tarziu, oamenii pot trece de partea lui Frank, pentru ca April tipa la el, ii spune ca ar trebui sa fie mult mai stapan pe el, sa fie barbat in adevaratul sens al cuvantului. Acum oamenilor le poate fi mila de Frank. Cred ca aici o sa castige cel mai mult aceasta pelicula.

De ce crezi ca temele abordate in carte si in film sunt valabile si astazi?

Din simplul motiv ca multi dintre noi incearca sa-si gaseasca fericirea, fiecare are perioade cand se simte singur, cand isi pune intrebari despre viata pe care o duce... Toate acestea pentru a avea viata pe care si-o doreste si pentru a-si gasi partenerul alaturi de care sa traiasca toata viata.

Fiecare dintre noi trecem prin momente dificile. Ne trezim intr-o dimineata si ne intrebam daca asta ne dorim... Cred ca este un lucru normal ca un om sa se intrebe lucrurile astea. Este motivul pentru care cred ca povestea este valabila si astazi. Este portretul perfect al unei casnicii reale, cu toate problemele ei.

Pelicula "Nonconformistii" este disponibila si in Romania, pe DVD si Blu-ray. Interviu furnizat de Prooptiki Romania.
28 Iulie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod