"/>

Miss Universe Romania 2009, viata de vedeta la Hollywood

28 Iulie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Miss Universe Romania 2009, viata de vedeta la Hollywood" alt="Miss Universe Romania 2009, viata de vedeta la Hollywood" title="Miss Universe Romania 2009, viata de vedeta la Hollywood" border="0" />

In urma castigarii concursului Miss Universe Romania 2009, Bianca Elena Constantin a primit din partea Anastasiei Soare o serie de servicii de infrumusetare in capitala mondiala a showbiz-ului, Los Angeles. Bianca si-a schimbat si nuanta de par. In acest sens, a fost facuta programarea la salonul lui Tracy Cuningham. Acolo, Bianca si-a asteptat randul in compania actritei Renee Zellweger.
 
La sala de fitness a fost asteptata de Teddy Bass, celebrul antrenor al vedetelor, care a programat-o pe Bianca dupa Cameron Diaz si inaintea lui Jennifer Lopez.
Teddy le instruieste de mai multi ani si pe Paris Hilton, Lucy Liu si Christina Applegate.
 
Miss Universe Romania 2009 a participat la ESPY Charity Gala, unde l-a cunoscut pe celebrul fondator al trustului Playboy - Hugh Hefner.
 
Cu ocazia implinirii a 54 de ani de la deschiderea Disneyland Resort California, Bianca Elena Constantin a fost invitata de ambasadorul Disney, Quinn Shurian, la celebrarea acestui moment special.
 
Un alt moment important in pregatirea Biancai Elena Constantin a fost intalnirea cu Laura Mohberg, celebra make-up artist in portofoliul careia sunt incluse machiaje realizate pentru Naomi Campbell, Halle Berry, Lucy Liu, Goldie Hawn, Cynthia Nixon (actrita din "Sex and the City") sau Kate Bosworth.


"Este prima calatorie pe care o fac peste ocean si marturisesc ca totul este coplesitor pentru mine. In decurs de cateva zile am reusit sa cunosc unul dintre orasele emblematice pentru Statele Unite – Los Angeles.

Am intalnit artisti pe care i-am admirat intotdeauna, profesionisti din showbiz de la care am invatat lucruri care-mi vor folosi o viata intreaga si am vizitat locuri pe care le vazusem doar in filme.

De cand am castigat concursul Miss Universe Romania 2009 traiesc ca intr-un vis frumos care sper sa continue in Bahamas, cu ocuparea unui loc cat mai bun, la finala Miss Universe 2009", a declarat Bianca Elena Constantin, Miss Universe Romania 2009.
 
Pe 1 august, Bianca Elena Constantin va pleca spre Bahamas, pentru a incepe cantonamentul premergator marii competitii.
23 august 2009 este ziua in care romanii din toate colturile lumii trebuie sa fie alaturi de Bianca Elena Constantin, cea care va reprezenta Romania, dupa 11 ani de absenta, la Miss Universe 2009, la finala concursului din Bahamas.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Lola pe 28 Iul 2009, 21:56
    felicitari

    Reusita maxima:)

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod