Justin Bieber, vedeta care a luat-o razna. Probleme mari cu drogurile şi cu alcoolul!

Copilul fenomen al Americii pare să aibă acelaşi drum ca şi multe alte vedete care au cunoscut succesul la vârste fragede. Problemele cu drogurile şi alcoolul, fotografiile indecente pozate pe reţelele de socializare, petrecerile năbădăioase, gafele şi fiţele care l-au clasat în topul celor mai nesuferite vedete îi pot afecta serios cariera artistului. Într-un sondaj realizat anul acesta de revista Star, starul în vârstă de 19 ani s-a clasat pe locul 8 în topul 20 al celor mai dezagreabile personalităţi de la Hollywood.

De la despărţirea sa de Selena Gomez, tânărul artist pare că a luat-o razna. Starul canadian și-a făcut un obicei din a posta imagini "surprinzătoare" pe rețelele de socializare. După imaginile cu cele mai noi tatuaje, Justin Bieber a început să pozeze din ce în ce mai sexy pentru fano. Una dintre imaginile care au făcut furori pe internet îl arată de Justin cu... pantalonii în vine. Cu ochelarii de soare pe nas, purtând pe cap o şapcă neagră şi îmbrăcat cu un maieu de aceeaşi culoare, Justin s-a întors cu spatele spre camera foto şi şi-a dat jos pantalonii. Mândru nevoie mare de fotografie, vedeta a postat imaginea pe contul de Instagram. În doar câteva minute, înainte ca Justin să se răzgândească şi să o şteargă, poza înregistrase peste 85.000 de like-uri.


Însă fotografiile care circulă pe internet nu sunt singurele care afectează imaginea starului. În ultimul timp, cântăreţul are şi probleme cu justiţia din cauza drogurilor. În aprilie, poliţia suedeză a descoperit droguri în autocarul de turneu al cântăreţului, în timp ce artistul se pregătea pentru un concert la Stockholm. Pe lângă droguri, poliţiştii au confiscat şi un pistol electric. Nu este singura dată când Justin a fost implicat într-un scandal cu droguri. La începutul anului, starul a fost fotografiat în timp ce fuma marijuana.

În plus, comportamentul din ultimul timp al vedetei este criticat şi de starurile de la Hollywood care-l acuză că se poartă ca o "divă". Criticile au apărut după ce Justin a venit la un meci de baschet cu o namilă de bodyguard care a stat în permanenţă în spatele cântăreţului, în zona VIP, blocând vederea celorlaţi prezenţi la meci. Spre deosebire de tânărul artist, David Beckham, unul dintre cei mai faimoşi fotbalişti din întreaga lume, prezent şi el la meci, a fost o apariţie relaxată, înconjurat de prieteni.

Evoluţia cântăreţului a stârnit deasemenea şi îngrijorare. Actorul Channing Tatum s-a declarat preocupat de viitorul tânărului. "Sunt îngrijorat de viitorul lui Bieber. Acest copil este chiar talentat. Sper să nu aibă aceeaşi soartă multora dintre tinerele vedete. Este greu să devii responsabil atunci când nu ţi se cere acest lucru. Nimeni nu cere să facem singuri anumite lucruri. Întotdeauna îţi sunt servite gata făcute. Vrei cafea? Vrei mâncare? Cere şi ţi se va aduce," declara actorul.

Justin Drew Bieber şi-a început cariera muzicală pe YouTube, unde a fost descoperit de Scooter Braun, care ulterior a devenit şi managerul lui. Braun l-a trimis pe Justin în Atlanta, Georgia, pentru a consulta pe Usher, după care a semnat cu Island Records. Albumul său de debut, intitulat "My World 2.0", s-a vândut în aproape două milioane de exemplare numai în Statele Unite ale Americii. Bieber s-a situat pe locul al treilea în topul celor mai influente persoane realizat de revista Forbes în anul 2012. Bieber este singurul artist care are toate cântecele de pe un album în topul U.S Hot 100.

Sursă foto: Hepta/DailyMail 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod