Paris, fiica lui Michael Jackson, a încercat să se sinucidă la 4 ani de la moartea megastarului

Serviciile de ambulanţă din Los Angeles au fost solicitate de urgenţă, miercuri dimineaţă, la reşedinţa familiei Jackson din Calabasas. Surse medicale au declarat că ar putea fi vorba de o "supradoză" şi că pacienta a fost transportată la spital.
Bunica adolescentei de 15 ani, Katherine Jackson, a confirmat prin intermediul avocatului familiei că este vorba de o tentativă de sinucidere. "A suferit mult după pierderea tatălui ei. Dar nu ştim exact ce a făcut-o să recurgă acum la acest gest", a precizat avocatul. "Se va face bine", a declarat o sursă medicală citată de CNN.

Mama tinerei, Debbie Rowe, a confirmat și ea că Paris a încercat să se sinucidă, explicând că tânăra "a trecut prin multe în ultima perioadă". 

Cu câteva ore înaintea incidentului, Paris Jackson a scris pe Twitter: "Ieri, toate problemele mele păreau să fie atât de departe, acum se pare că au revenit şi vor rămâne. Mă întreb de ce lacrimile sunt sărate." 
 
 
 
Nimic nu anunța evenimentul nefericit de miercuri. Cu doar câteva zile înainte, fiica lui Michael Jackson se amuza, într-un videoclip de 20 de minute postat pe YouTube, în care dovedea că este o tânără normală, cu preocupări obişnuite pentru această vârstă.
În această înregistrare, Paris Jackson spune că are nevoie de mult machiaj pentru a arăta bine şi recunoaşte că are "gusturi teribile" în materie de muzică şi încearcă să dovedească asta cântând piesa "Don't Stop Believin", de Journey.
 
 

Tutorialul despre machiaj a fost postat pe un canal YouTube, denumit"Paris Jackson World". Numai că fiica lui Michael a scris luni pe Twitter că nu ştie cum a ajuns acolo acest videoclip, întrucât ea nu are cont pe această platformă.
"Oricum, nu-i mare lucru... Sper că v-a plăcut şi că nu mă consideraţi prea nebună... Sunt cam ciudată când sunt singură", a scris tânăra.
 
 
 
 
 
La începutul materialului, Paris spune că ea este cunoscută pentru machiajul ei destul de generos aplicat în jurul ochilor, dar precizează că a renunţat la acest obicei. "Asta e faţa mea... un pic şocantă", spune ea în faţa camerei video.
 
 

Paris recunoaşte că are pete roz pe faţă şi că acestea sunt provocate de acnee. "Da, sunt roz pe faţă, da, am acnee". Apoi începe să folosească fond de ten, pudră, rimel, fard, creion, tuş de ochi, glos şi toate celelalte produse înşirate în faţa camerei video.
 

În timpul înregistrării, realizată în dormitorul casei în care ea locuieşte împreună cu bunica sa, Katherine Jackson, şi cu fraţii Prince şi Blanket, ea admite că e "puţin dependentă" de machiaj, scrie ziarul britanic Daily Mail.
 

Între timp, se pare că tânăra s-a mutat din casa în care a realizat tutorialul. Potrivit presei americane, ea şi-a făcut bagajele după o ceartă violentă cu bunica ei Katherine şi s-a mutat în locuinţa mamei sale biologice, Debbie Rowe.

În ultimele săptămâni, Paris Jackson a petrecut tot mai mult timp în compania mamei sale biologice, iar relaţia lor a devenit una foarte apropiată, informează Daily Mail, citat de MEdiafax. "Au existat mai multe certuri violente în reşedinţa familiei Jackson în ultimele săptămâni şi toate aceste lucruri au condus la această mutare", a declarat o sursă.

În ciuda acestor informaţii, mesajele pe care Paris Jackson le posta cu regularitate pe Twitter sugerau că adolescenta era fericită şi o persoană foarte echilibrată.
În cel mai recent dintre aceste mesaje, publicat joi, Paris vorbea despre activităţile ei şcolare şi despre planurile pe care şi le face pentru apropiata vacanţă de vară.

Recent, Paris Jackson a ales să petreacă ziua în care a împlinit vârsta de 15 ani în compania mamei sale biologice, în loc să stea alături de bunica sa, ca în anii trecuţi.

"Deşi o iubeşte pe bunica ei Katherine, Paris crede că aceasta are opinii extrem de învechite. Paris este o tânără extrem de independentă şi, pe măsură ce creşte, începe să îşi exprime tot mai puternic propriile opinii şi să lupte tot mai mult pentru convingerile ei", a adăugat aceeaşi sursă.

Potrivit tabloidelor americane, Paris îi încurajează pe cei doi fraţi ai ei, Prince Michael şi "Blanket", să îi urmeze exemplul şi să se mute în casa lui Debbie Rowe. "Paris încearcă să îi convingă pe Prince şi pe Blanket să i se alăture. Debbie i-a spus că cei doi băieţi vor fi întotdeauna bineveniţi, însă există anumite aspecte legale care trebuie respectate, iar Paris ştie foarte bine că, deşi ea poate să plece din casa familiei Jackson, pentru fraţii ei va fi mult mai dificil să se mute cu ea. Debbie încearcă să organizeze o întâlnire între ea, Paris şi Katherine. Crede că toate trei trebuie să se întâlnească şi să discute această situaţie, pentru a evita alte certuri şi pentru a face ca tranziţia să fie cât mai uşoară pentru Paris", a spus o sursă.

Paris doreşte prin această mutare nu doar să îşi întărească legătura cu mama ei biologică, ci şi să se bucure de libertatea de a nu mai fi înconjurată în permanenţă de agenţi de securitat, susține presa americană.
 
 

"Ani întregi ea a fost obligată să poarte măşti şi era protejată de un grup mare de agenţi de securitate.
Ea urăşte acel tip de viaţă şi îşi dă seama că Michael dorea să o protejeze pe ea si pe fraţii săi de o astfel de viaţă. Crede că, dacă se va despărţi de bunica ei, ar putea duce o viaţă normală"
, a spus aceeaşi sursă.

Deborah "Debbie" Rowe este fosta soţie a cântăreţului Michael Jackson şi mama biologică a primilor doi copii ai starului american. Debbie l-a cunoscut pe Michael Jackson în timp ce lucra ca infirmieră în clinica de dermatologie a medicului Arnold Klein, unde megastarul urma un tratament contra vitiligo. După divorţul de Lisa Marie Presley în 1996, Michael Jackson era atât de supărat de gândul că nu va deveni niciodată tată, încât Debbie, o admiratoare a cântăreţului, a dorit să îl ajute să îşi îndeplinească acest vis, notează Mediafax.
 
Debbie Rowe a anunţată că era însărcinată în 1996, iar cei doi s-au căsătorit pe 14 noiembrie 1996, în oraşul australian Sydney. La trei luni după căsătorie, Debbie a născut pe 13 februarie 1997 un băiat, Michael Joseph Jackson Jr., cunoscut ulterior cu prenumele Prince. 
În anul următor, pe 3 aprilie 1998, Debbie a născut o fetiţă, Paris-Michael Katherine Jackson. Michael Jackson şi-a asumat întreaga responsabilitate pentru creşterea celor doi copii.

Cuplul a divorţat pe 8 octombrie 1999, iar Debbie Rowe - care semnase şi un contract prenupţial - a renunţat la custodia copiilor în favoarea lui Michael Jackson.
 
 

Cel de-al treilea copil al cântăreţului, Prince Michael II, cunoscut şi sub numele "Blanket", a venit pe lume pe 21 februarie 2002, la un spital din San Diego, iar tabloidele americane au spus că Blanket s-a născut cu ajutorul unei mame-surogat, a cărei identitate nu a fost făcută publică niciodată.

După moartea lui Michael Jackson în 2009, mama acestuia, Katherine, în vârstă de 83 de ani, a fost numită tutorele copiilor starului, conform dorinţei acestuia, exprimată în testamentul său.
Bunica celor trei împarte custodia copiilor cu vărul acestora, TJ, care a devenit tutore temporar, după ce Katherine Jackson a fost dată dispărută, în luna iulie a anului trecut. Rudele lui Katherine Jackson au raportat absenţa acesteia după ce femeia nu i-a mai văzut pe nepoţii săi timp de 10 zile. 
Ulterior, mama lui Michael Jackson a spus că în această perioadă ea s-a relaxat într-o staţiune.







Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Iunie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod