Jennifer Lopez și-a găsit fericirea alături de Ben Affleck: „Mă simt atât de norocoasă, fericită și mândră că sunt cu el”

Jennifer Lopez a vorbit într-un interviu pentru People despre povestea ei de dragoste cu actorul Ben Affleck, cu care a mai fost logodită la începutul anilor 2000.

„Nu am fost niciodată mai bine. Suntem cu toții într-un moment frumos”, a declarat actrița și cântăreața în interviul pentru publicația americană.

Citește și: Copiii lui Michael Jackson, împreună pe covorul roșu. Paris, Prince și Blanket au participat la premiera „MJ: The Musical”


„Mă simt atât de norocoasă, fericită și mândră că sunt cu el. Este o poveste frumoasă de iubire prin faptul că am primit o a doua șansă”, a spus Jennifer, în vârstă de 52 de ani, despre relația ei cu Ben Affleck.


Cele două staruri au început să formeze din nou un cuplu în primăvara anului trecut, după ce au mai fost împreună din 2002 până în 2004. Artista recunoaște că i-a fost puțin teamă să reia relația cu Ben, în special din cauza atenției pe care a primit-o povestea lor de iubire de la începutul anilor 2000.
„În trecut ne-am expus prea mult relația, am fost naivi și a fost călcată în picioare”, a declarat Jennifer pentru People.

De această dată, însă, ei au învățat din greșelile din trecut. „Amândoi am zis 'Wow, suntem atât de fericiți și nu vrem ca acele lucruri să se întâmple iar.' Suntem mai în vârstă acum, mai inteligenți, avem mai multă experiență, suntem într-o altă etapă a vieții, avem copii și trebuie să fim foarte conștienți de toate acestea. Suntem foarte protectori pentru că este o perioadă atât de frumoasă pentru noi toți”, a mai spus cântăreața de origine portoricană.


„Mă simt atât de norocoasă să fiu într-o relație fericită și plină de iubire și vreau să fac tot posibilul să o pot proteja și să o țin în siguranță. Merită acest lucru, chiar merită”, a continuat Jennifer.

Deși par la fel de îndrăgostiți ca atunci când aveau puțin peste 20 de ani, artista mărturisește că de această dată lucrurile sunt diferite.
„Este frumos pentru că este diferit față de cum a fost cu ani în urmă. Există mai multă apreciere și o celebrare a relației, ceea ce este drăguț. Când întâlnești pe cineva și îl iubești cu adevărat, apoi primești o a doua șansă, este ceva cu adevărat rar, prețios și apreciem acest lucru”, a mai spus artista.


Ea a recunoscut că este o situație delicată implicarea copiilor într-o nouă relație. „Cred sincer că iubirea controlează tot. Iubirea cucerește orice - relații, copii, munca, relațiile de muncă. Este vorba despre cât de iubitor și deschis ești. Când ești într-o relație bună, sănătoasă, toată lumea beneficiază de pe urma ei”, a continuat vedeta.


„Ceea ce îi pot învăța pe copiii mei este faptul că dragostea adevărată există. Unele lucruri sunt pentru totdeauna, dar nu înseamnă că au mereu o linie dreaptă”, a spus Jennifer.

Cântăreața și-a susținut iubitul atunci când acesta a fost criticat pentru unele declarații referitoare la fosta lui soție, actrița Jennifer Garner.
În luna decembrie a anului trecut, Affleck a spus în emisiunea The Howard Stern Show că „probabil ar fi băut în continuare” dacă nu s-ar fi despărțit de Garner, în anul 2015, potrivit Daily Mail.


„Probabil am fi ajuns să sărim unul la gâtul celuilalt. Eu probabil aș fi continuat să beau”, a spus Affleck despre căsnicia cu Garner. „Un motiv pentru care am început să beau a fost acela că eram blocat. Mă gândeam 'Nu pot să plec din cauza copiilor, dar nu sunt fericit. Ce fac?'. Și ceea ce făceam era să beau o sticlă de scotch și să adorm pe canapea, ceea ce s-a dovedit a nu fi o soluție”, a declarat actorul.

„În cele din urmă am încercat, am încercat și iar am încercat pentru copii, dar amândoi am simțit că nu acesta este modelul de căsnicie pe care copiii noștri să-l vadă”, a adăugat starul. 

După numeroasele critici primite de actorul în vârstă de 49 de ani, au apărut zvonuri conform căreia Lopez a fost nemulțumită de declarațiile acestuia. 

Cântăreața a spus pentru People că zvonurile „pur și simplu nu sunt adevărate”.
„Această poveste nu este adevărată. Nu este ceea ce simt”, a spus Jennifer la acea vreme. Ea a adăugat că îl susține și îl respectă pe Affleck. „Am foarte mult respect pentru Ben în calitate de tată, co-părinte și persoană”, a declarat ea.

Foto: Hepta

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
2 Februarie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod