Jane Fonda, 84 de ani, recunoaște că regretă operațiile estetice: „Nu sunt mândră că mi-am făcut lifting”

Jane Fonda, 84 de ani, recunoaște că regretă operațiile estetice pe care și le-a făcut și exclude posibilitatea de a ajunge din nou la cuțit, deoarece "nu vrea să arate distorsionată".

Actrița, în vârstă de 84 de ani, a vorbit despre regretele ei cu privire la intervențiile chirurgicale și a avertizat despre pericolele de a deveni dependentă de procedurile cosmetice într-un nou interviu pentru Vogue, publicat marți.

Starul de la Hollywood a vorbit deschis despre faptul că și-a făcut lifting facial și a spus că nu ar mai repeta procedura.

Ea a spus: "Mi-am făcut un lifting facial și m-am oprit pentru că nu vreau să arăt deformată. Nu sunt mândră de faptul că am făcut-o."

"Recunosc că am făcut-o. Și susțin, fără să stau pe gânduri, că poți deveni dependentă. Nu continua să o faci! Multe femei nu știu, dar sunt dependente de asta.", a mai adăugat actrița

Vedeta, care și-ar fi făcut primul lifting facial la 40 de ani și un al doilea în 2010, a adăugat că nu cheltuiește mulți bani pe creme scumpe de față, insistând că râsul este la fel de bun pentru piele.



Ea a spus: "Nu fac multe tratamente faciale. Nu cheltuiesc mulți bani pe creme de față sau așa ceva, dar mă mențin hidratată, dorm, mă mișc, stau ferită de soare și am prieteni buni care mă fac să râd. Și râsul este un lucru bun. "

Starul din serialul "Grace And Frankie" a punctat că îmbătrânirea nu trebuie să fie înfricoșătoare, adăugând că există modalități de a îmbătrâni atât în mod pozitiv, cât și în mod sănătos.

"Vreau ca tinerilor să nu le mai fie frică să îmbătrânească. Vârsta nu contează, e doar un număr cronologic. Ceea ce contează este sănătatea ta.", a declarat Jane.

"Am aproape 85 de ani, dar nu par atât de bătrână. Așa că a-i face pe tineri să nu le mai fie frică de a fi bătrâni, a-i ajuta pe oameni să realizeze că doar pentru că ai o anumită vârstă nu înseamnă că trebuie să renunți la viață..", a mai adăugat ea, conform dailymail.

Poate te interesează și: Viața Oliviei Newton-John în 100 de imagini.

Drama unei vedete care nu și-a pierdut optimismul nici în ultima clipă



În 2010, Jane Fonda a mărturisit că și-a făcut operații estetice la obraji, gât și sub ochi.

Câștigătoarea premiului Oscar crede că operațiile estetice ar putea să fi fost "o mască" pentru a ascunde abuzul sexual pe care l-a suportat în copilărie. În martie 2017, actrița a vorbit despre acest episod traumatizant din viața sa: "Am fost violată, am fost abuzată sexual când eram un copil şi am fost concediată pentru că nu voiam să mă culc cu şeful meu. Mereu am crezut că e vina mea, că nu am spus sau nu am făcut lucrul corect", a dezvăluit ea într-un interviu cu actriţa Brie Larson.

În documentarul "Jane Fonda In Five Acts" din 2018, actrița a mărturisit că nu se simte fericită că a apelat la chirurgia plastică, inclusiv la Botox, dar cel puțin este mulțumită că arată bine pentru vârsta sa.

"Mă bucur că arăt bine la vârsta mea, dar am făcut și operații estetice. N-o să mint despre asta", a spus ea.

"Pe de o parte, urăsc faptul că a trebuit să mă alterez fizic ca să simt că arăt OK. Aș fi vrut să nu fie așa. Îmi plac chipurile îmbătrânite. Îmi plac chipurile trăite. Îmi place chipul Vanessei Redgrave. Îmi doresc să fi fost mai curajoasă. Dar sunt ce sunt"
, a dezvăluit actrița.



Într-un interviu acordat în decembrie 2018 revistei People după ce a împlinit 80 de ani, Jane Fonda a mărturisit că în tinereţe nu s-a aşteptat niciodată să ajungă la vârsta de 30 de ani. "Nu mi-am imaginat vârsta de 30 de ani. Am presupus că nu voi trăi mult şi că voi muri singură şi dependentă de ceva. Nu am crezut că dacă voi trăi atât voi fi plină de viaţă şi sănătoasă şi că voi fi capabilă să muncesc în continuare.

Sunt recunoscătoare."

Foto: hepta

 

 

10 August 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod