Iulia Albu, o mamă extravagantă care-şi atacă fostul soţ pentru bani. Are dreptate?


O femeie frumoasă, atunci când se decide să nu şocheze oamenii
La scurt timp după apariţia acestei declaraţii în presă, a reacţionat şi Mihai Albu pe Facebook: ”Eu în schimb prefer să tac şi să înghit, fără să crâcnesc, toate mizeriile pe care le lanseaza I. Albu la adresa mea. Mi-am impus să nu ripostez în niciun fel, asta de dragul fetiţei mele Mikaela şi chiar al mamei ei. Mizez pe faptul că cine mă cunoaşte, ştie care este realitatea. Pentru cei din presă, vă rog nu insistaţi, nu am de dat nicio declaraţie".
Din cele două luări de poziţie se observă că Iulia Albu vrea mai mulţi bani de la soţul ei şi foloseşte copilul şi ”mica” pensie alimentară.
Vedeta nu aminteşte nimic de faptul că, după divorţ, fostul soţ i-a lăsat şi casa şi maşina. Cel mai probabil, aceasta a fost o înţelegere între cei doi, înţelegere care a fost clar în avantajul Iuliei Albu. Doar ei ştiu care mai sunt contribuţiile creatorului de pantofi la creşterea copilului, iar din declaraţia acestuia reiese că-şi asumă tot ce înseamnă acest fapt.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • JE pe 7 Aug 2015, 13:07
    ?

    Mamele au intotdeaunea dreptate ???? Chiar asa sa fie ??? Mai, mai ...

    1
    0

  • pollet_a pe 7 Aug 2015, 11:19
    copilul........

    La exemplul pe care-l da copilului, deja ii prevad acestuia, un viitor.......cel putin, la fel de eztravagant. Pacat. Ar fi putut fi un copil normal.

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod