Horoscopul săptămânii 10-16 august. Află previziunile pentru zodia ta!

Facebook Twitter gplus Comenteaza
Nativa din Fecioară va avea parte de o perioadă destul de agitată, criticile şi laudele la adresa ei venind în egală măsură.
1 din 13
Vei fi foarte șarmantă în această săptămână, lucru care ar putea să îți aducă o mulțime de admiratori. Dacă ești angajată într-o relație serioasă, fă în așa fel încât să nu ai probleme cu iubitul tău și nu îi da motive de gelozie. Dacă ești singură, profită la maximum de această etapă a vieții tale!

Vei acţiona cu multă încredere în tine în această săptămână şi poţi obţine fără probleme ceea ce îţi propui. Important este că îţi alegi întotdeauna standarde pe care le poţi atinge, astfel asigurându-te că nu vei fi dezamăgită. Acţionezi din aproape în aproape, iar succesul este garantat chiar dacă vine mai târziu.

Nu vei avea o dispoziţie prea bună în această perioadă, aşa că nu e de mirare dacă te vei plânge din orice. Chiar dacă nu vei întâmpina o problemă reală de sănătate, cu siguranţă vei avea tu grijă să le inventezi. Tot ce trebuie să faci este să te bucuri că nu suferi de nimic şi să laşi victimizarea deoparte!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod