În sfârșit! Brad Pitt și Angelina Jolie s-au căsătorit în secret!

Cei doi actori americani s-au căsătorit în secret, la un castel din Franța


În pofida repetatelor zvonuri despre căsătoria lor, Brad Pitt și Angelina Jolie au declarat că nu au astfel de planuri, apoi au admis că se gândesc să facă acest pas, fiind presați tot mai mult de copiii lor.

"Resimt o presiune tot mai mare din partea copiilor noştri, care vor ca noi să ne căsătorim, iar eu vreau să fac acest lucru în timpul vieţii lor şi, totodată, simt că momentul a venit"
, declara Brad Pitt în 2012.

"Momentul este foarte apropiat. Se va întâmpla în curând. Am o presimţire bună faţă de asta", a adăugat el atunci."Avem o familie, creştem împreună nişte copii. Sunt suprins de cât de mult înseamnă în continuare căsătoria pentru mine, după ce ai avut deja toate aceste lucruri", a mai spus actorul american.
Resimt o presiune tot mai mare din partea copiilor noştri, care vor ca noi să ne căsătorim, iar eu vreau să fac acest lucru în timpul vieţii lor şi, totodată, simt că momentul a venitBrad Pitt

Angelina Jolie şi Brad Pitt au interpretat rolul unui cuplu de asasini profesionişti în "Domnul şi doamna Smith/ Mr.

& Mrs. Smith" în anul 2005. Atracţia dintre cele două staruri, atât de palpabilă pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp şi în viaţa reală. Brad Pitt a divorţat de Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

La rândul ei, Angelina Jolie a fost căsătorită cu Jonny Lee Miller între anii 1996 şi 1999 şi cu Billy Bob Thornton între anii 2000 şi 2003.

Cei doi actori, botezaţi de presa de la Hollywood "Brangelina", sunt împreună de şapte ani şi au şase copii: trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

 

Foto: AFP/Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 August 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod