În cinci ani, Céline Dion și-a pierdut soțul, fratele și mama: „Nu poți să te oprești din a trăi. Mergi înainte!”

Céline Dion este un idol pentru mai multe generații. Dar chiar și idolii sunt nevoiți să treacă prin greutățile vieții.
Céline Dion a vorbit despre faptul că nu știe dacă se va mai îndrăgostit vreodată în timp ce încă este îndurerată de moartea soțului său.

Anul trecut, cântăreața a anunțat decesul mamei sale și a dedicat un concert live care a avut loc în Canada pentru „Maman Dion” (mama Dion).

Moartea mamei sale a survenit la patru ani după ce Céline și-a pierdut soțul după o lungă luptă cu cancerului la gât, dar și pe fratele său, Daniel, care la rândul său a murit de cancer, două zile mai târziu.


Vedeta a fost întotdeauna foarte sinceră despre procesul său de doliu, ceea ce a apropiat-o și mai mult de fanii săi.

Citește și: Imperfectă și îndrăzneață.
Celine Dion, fără machiaj la 51 de ani, în videoclipul noului ei single, „Imperfections“


“Nu poți să te oprești din a trăi. Mergi înainte. Astăzi este prima zi din restul vieții tale”, a declarat Céline Dion în 2020 pentru Good Morning America, fiind întrebată dacă are vreun sfat pentru persoanele care au pierdut pe cineva drag.

De curând, Céline a vorbit despre posibilitatea de a se îndrăgosti din nou, deși încă este îndurerată de pierderea suferită.

Nu știu. Nu am nicio idee”, a răspuns vedeta pentru publicația Today, când a fost întrebată despre posibilitatea de a găsit din nou iubirea.
În prezent, există multă iubire în viața mea - iubirea pentru copiii mei, iubirea pentru viață în sine”, a spus vedeta.

Nu mă gândesc la o relație și la a mă îndrăgosti din nou. Să spun că nu se va întâmpla niciodată? Nu știu”, a adăugat ea.


Vedeta am mai vorbit despre viața de familie după moartea soțului său, René Angélil, cu care a fost căsătorită timp de 21 de ani.

Să îmi pierd soțul, iar copiii mei să își piardă tatăl, a avut un impact major.
Simt că René mi-a oferit atât de mult de-a lungul anilor și încă îmi oferă și în prezent. Îmi privesc copiii și simt că încă trăim cu el. Face parte din viețile noastre în fiecare zi, deci pot să spun că mă simt foarte puternică
”, a mai declarat vedeta.

Foto: Hepta
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
18 Mai 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod