Hollywood: 5 vedete care au slăbit drastic şi secretele lor. Descoperă-le!

Acolo unde este voinţă, este şi reuşită. O demonstrează starurile care odată ce şi-au propus să slăbească, au şi reuşit într-un timp record. Iată 5 dintre câştigătorii în lupta cu kilogramele. 
1 din 6

Kelly Osbourne

Nu demult era cunoscută drept fiica grăsuţă a rockerului Ozzy Osbourne. Acum este o tânără foarte sexy, cu siluetă zveltă. Cum a reuşit să scape de peste 20 de kilograme? Cu multă voinţă. "Am făcut o schimbare în viaţa mea, iar slăbitul a fost un punct de cotitură uimitor. Fac câte o jumătate de oră de exerciţii cardio, fac şi antrenamente în aer liber, yoga sau Pilates, le combin", a explicat Kelly. Vedeta a dezvăluit şi ce mănâncă acum. Dimineaţa, preferă cereale sau o omletă dintr-un ou, la prânz optează pentru un burger din carne de curcan, iar cina conţine o porţie de carne şi legume.

Kelly Osbourne a început să slăbească în 2009, în timp ce se antrena pentru show-ul "Dancing with the Stars". Ea a mers la sala de gimnastică timpde cinci zile pe săptămână şi a adoptat un regim alimentar sănătos.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod