Halle Berry bikini

Halle Berry, în bikini la 50 de ani. Cum poate să arate aşa?

Halle Berry
Halle Berry a aşteptat cu braţele deschise împlinirea vârstei de 50 de ani


Pentru actriţa americană, trecută prin trei divorţuri, e un jubileu frumos, iar faptul că eşecurile de pe plan sentimental n-au lăsat urme pe aspectul ei fizic dovedeşte că trece printr-o perioadă bună. În octombrie anul trecut, Halle Berry şi cel de-al treilea soţ al ei, actorul francez Olivier Martinez, anunţau, prin intermediul unei declaraţii comune, că au decis să divorţeze, punând capăt unui mariaj care a durat doi ani.



Pentru Olivier Martinez este primul divorţ şi cel de-al treilea pentru Halle Berry, care are un fiu în vârstă de doi ani cu actorul francez. Potrivit site-ului TMZ.com, cei doi artişti au invocat motivul clasic al diferenţelor ireconciliabile.

Actriţa americană a mai fost căsătorită cu jucătorul de baseball David Justice, în perioada 1993 - 1997, şi cu cântăreţul Eric Benet, în perioada 2001 - 2005. Halle Berry a avut apoi, în perioada 2005 - 2010, o relaţie cu modelul canadian Gabriel Aubry, cu care are o fiică, Nahla, născută în 2008.

Halle Berry este singura actriţă de culoare care a câştigat premiul Oscar pentru un rol principal, în 2002, graţie evoluţiei sale din filmul "Puterea dragostei/Monster's Ball".

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Septembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod