Giulia Nahmany, primul pictorial cu fetițele sale: „Sunt comorile mele! Familia este limanul meu!”

Giulia Nahmany a realizat prima ședință foto oficială cu cele două fetițe ale ei, Caroline și Stephanie, special pentru coperta noului număr al revistei Tango. Cu această ocazie, vedeta a acordat un amplu interviu în care vorbește despre familie, despre cum și-a întâlnit prima dată soțul, cum au decis să se căsătorească, a povestit despre nunta din Israel, despre perioada celor două sarcini și cum reușește să aibă căsnicie de nezdruncinat.
Fotografiile au fost realizate în mijlocul naturii, într-un cadru ca de poveste. Atât Giulia, cât și cele două fetițe ale ei au purtat rochii diafane, albe, ca de prințese, celebrând în acest mod luna copilăriei și armonia din sânul familiei. 

Giulia Nahmany consideră că timpul petrecut de părinți cu copiii lor trebuie să exceleze în calitate, nu neapărat în cantitate. “Pe primul loc sunt copiii mei. Nu cred, neapărat, în cantitatea timpului petrecut cu ei, ci în calitatea lui. Eu petrec acele 2-3 ore de joacă cu ei, în care nu acord atenție la nimic altceva. Sunt chiar cu ei, trup și suflet”, declară vedeta.
 
 

Secretul unei căsnicii durabile

Giulia Nahmany pare să fi găsit echilibrul și înțelepciunea prin care are asigurată o căsnicie durabilă. Mama a două fetițe superbe, vedeta susține că una din regulile de bază ale unei relații solide precum cea pe care o are cu soțul ei, Cătălin, este de a nu fi geloasă, suspicioasă și sufocantă cu întrebări agasante. “Trăim într-o lume în care, din păcate, se întâmplă foarte multe lucruri care nu sunt sub controlul nostru. Însă eu cred enorm în familie, este limanul meu! Și soțul meu crede la fel de mult.
Eu am foarte multă încredere în el și el are foarte multă încredere în mine. Avem un consens între noi. Eu nu sunt o fire geloasă, deloc! Nu pun întrebări, exact cum nu vreau să fiu întrebată. Iar în momentul în care ai o înțelegere, ai o bază puternică pentru ca o relație să reușească. Cred, de asemenea, foarte mult că, într-un cuplu, într-un mariaj, ambii trebuie să fie fericiți cu propriile lor cariere, fiecare cu succesul lui și atunci, acasă, totul este bine”
, a mărturisit vedeta în cadrul interviului acordat revistei Tango, pentru coperta căreia a realizat un pictorial alături de fiicele sale. 
 
 

Cum și-a cunoscut soțul

Giulia Nahmany rememorează, în cadrul interviului acordat revistei Tango, momentul când l-a întâlnit pentru prima oară pe Cătălin, actualul ei soț. L-a remarcat pe stradă și a recurs la un gest extrem de curajos: a coborât geamul mașinii pe care o conducea și l-a abordat cu un compliment. “În decembrie 2008, într-o seară, mă pregăteam să merg spre o ședinţă foto, eram în mașină cu mama și o profesoară de make-up. Până la acel moment eu nu avusesem niciun prieten român. Eram la volan și am intrat pe o stradă pe care am văzut un bărbat cu totul special… Şi i-am zis mamei: ‘Mamă, uite ce bărbat frumos!’ Şi nu știu cum, parcă Dumnezeu mi-a luat mâna și mi-a luat mințile și am făcut ceva ce nu am făcut în viaţa mea! Am deschis geamul și am strigat „Ești frumos!” Asta în mijlocul străzii, eu conducând mașina… Aproape că nu poţi să crezi că sunt adevărate anumite lucruri care ţi se întâmplă chiar ție.
E karma?… Două persoane care au destinul de a fi împreună trebuie să fie împreună și destinul găsește orice mijloace pentru a-i aduce alături? 
El a venit spre mine, la geamul mașinii și m-a îmtrebat: ‘Aţi spus ceva? S-a întâmplat ceva?’ Iar eu n-am avut ce să fac, așa că am recunoscut sincer că am strigat că … e frumos. Mi-a răspuns: ‘Şi dumneavoastră sunteți frumoasă’. Iar eu m-am trezit vorbind ‘Dar nu sunt machiată și nu sunt nici aranjată’, iar el a replicat firesc, mai departe: ‘Aaa!, așa se cunoaște o femeie când este într-adevăr frumoasă, când este nemachiată și când te trezești cu ea dimineaţa…’. Mama, din locul ei, atunci a simțit nevoia să intervină: ‘Dar ce e asta ? Deja o invitaţie?’… Atunci noi am schimbat cărţi de vizită, iar eu am plecat, purtând în suflet un sentiment greu de explicat...
 
 
 
Chiar a doua zi m-a sunat. S-a prezentat ‘Sunt Cătălin’. Şi eu am întrebat ‘Care Cătălin?’. ‘Cel pe care l-aţi cunoscut ieri pe stradă. Sunteţi ocupată?’. Nu o să uit niciodată, eram la birou și, de emoție, mă învârteam cu scaunul. Şi i-am răspuns că sunt foarte ocupată și am închis telefonul.
Parcă aveam o teamă, o teamă enormă. Dar nu teama că nu mi-ar mai plăcea de el, ci teama că îmi va plăcea atât de tare, încât voi pierde controlul… M-a sunat mai târziu și, după ce am vorbit destul, mi-a spus că vrea să mă vadă. I-am spus că dacă vrea să mă vadă să se uite la televizor, pentru că pe atunci aveam emisiunea ‘Transformarea’, la TVR. Dar el a insistat să ne întâlnim. Am fixat ziua întâlnirii, la un local, și acolo am stat patru ore de vorbă. La un moment dat mi-a luat mâna și atunci, din atingerea aceea m-a trecut o căldură teribilă de jos și până sus, eram topită, leșinată. A doua zi trebuia să plec din ţară, așa că m-a condus acasă, în acea seară și, în fața ușii, ne-am sărutat, timid, ceva foarte decent. A doua zi a venit și m-a ajutat să-mi fac bagajele și apoi, cele două săptămâni cât am fost plecată, am vorbit la telefon cu orele”
, povestește Giulia.
 
 

Nuntă în a patra lună de sarcină

Giulia și Cătălin au inițiat atunci o relație frumoasă, bazată pe respect reciproc, iar după doar o lună vedeta a fost cerută în căsătorie. “Nu a fost o scenă romantică. Într-o seară, noi doi, în momentele noastre împreună, mi-a dat acest inel pe care îl port pe deget și mi-a spus: ‘Giulicuţa mea, te iubesc foarte mult și îmi doresc să avem o familie împreună.
Vrei să fii soţia mea?’. Era în februarie 2009”
, mărturisește creatoarea de bijuterii.
 
 

În luna iunie a aceluiași an, cei doi au organizat nunta, în Israel. La cea vreme, Giulia era însărcinată în patru luni. “A fost o nuntă superbă, ca în vis, cea mai frumoasă pe care mi-aș fi imaginat-o, ca sentimente, ca ceremonie, ca puritate. A fost la mare, în Israel. Imaginează-ți apusul soarelui, cu baldachinul acela alb cu flori, cu rabinul, cu muzica”, povestește Giulia.
 
 

Noul număr al revistei Tango este disponibil pe piață începând de azi, 5 iunie. 
 
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod