Tuncay revine asupra despărțirii de Andreea Marin

Medicul turc a postat joi pe Facebook un mesaj care adânceşte misterul asupra relaţiei sale cu vedeta.
 
După ce au anunţat că se despart din cauza presiunii presei, Tuncay Ozturk a postat pe pagina lui de Facebook o fotografie în care apare împreună cu Andreea.
 
Amândoi au brațele întinse unul spre celălalt, făcând eforturi, parcă, să ajungă unul la celălalt, notează ziarul Click!
 
 

"Cu siguranţă, nu sunt bun în a comunica, mai ales în engleză şi când nu are legătură cu profesia mea. E prima mea lecţie despre ce înseamnă să fii în atenţia publicului. E prima dată în viaţa mea când lumea se agită din cauza mea.
Am învăţat ceva nou, mulţumiri prietenilor care au avut grijă de noi. Ne bucurăm de ziua asta ca prieteni buni, care iau relaţia încet, pas cu pas, aşa cum noi şi familiile noastre avem nevoie"
, a scris Tuncay Ozturk pe Facebook.
 
Și Andreea Marin a fost activă pe Facebook, ea povestind că şi-a petrecut ziua într-unloc superb, la munte. "Zâna Surprizelor" şi partenerul ei au plecat departe de meleagurile dâmboviţene, într-o zonă rustică din Croaţia, într-un loc ce pare mai mult o fermă de animale amenajată ca pensiune, scrie Libertatea.
 
 

Vedeta a postat imagini cu baia şi patul matrimonial din camera unde sunt cazaţi.
 
 
Un loc romantic, cu flori la ferestrele micuţe ale camerelor, cu scaune sculptate în formă de inimă, cu supă de pui şi o natură aproape virgină. 
 
 
 
 
 
 

"Pentru o zi am respirat aer curat şi am ales să fiu alături de un grup de prieteni departe de nebunia cotidiană, într- un colţ de rai din inima munţilor. Am făcut fotografii minunate şi, după ce îmi voi desface bagajul şi le voi descărca, vreau neapărat să vă recomand în imagini minunea naturii la care mi-a rămas gândul.
E aproape de noi, gazdele gătesc incredibil, simplitatea te readuce aproape de tine însuţi, nu e un preţ de neatins... merită din plin să evadezi chiar şi pentru o zi, să îţi reîncarci bateriile! Aveam nevoie de asta şi toţi avem, din când în când!",
a scris ea.
 
 
 
 
 


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod