Giulia Nahmany: „Nu sunt de acord cu femeile care fac abuz de tehnicile chirurgicale“

Giulia Nahmany, născută în oraşul Kfar Saba, din Israel, este o cântăreaţă şi femeie de afaceri de succes, care trăieşte în România.

Giulia s-a implicat în mai multe proiecte, de la deschiderea celei mai prestigioase Academii de Make-Up, o franciză a Fleurimon Paris şi a unei cafenele, până la co-producerea unei emisiuni TV şi lansarea propriei colecţii Bridal & Jewellery.

Ai lansat anul trecut un parfum şi o colecţie de bijuterii. Cum a reacţionat publicul la produsele tale?

Trebuie să-ţi mărturisesc că sunt un om de afaceri norocos, pentru că, deşi a trecut doar o lună de la lansarea acestor noi produse purtând marca Giulia Nahmany, am dat lovitura din toate punctele de vedere. Publicul a devenit dependent de parfumul meu, iar linia de diamante are deja o galerie de fani proprii. Şi nu puţini!

Sunt deja câţiva domni, se ştiu ei care, ce au pregătit femeilor speciale din viaţa lor câteva surprize sclipitoare pentru Valentine’s Day şi pentru sărbătorile din martie, închinate femeilor. Şi parfumul meu s-a vândut excepţional pentru aceleaşi ocazii, iar bijuteriile cu pietre Swarovski, hand-made, de la lansare şi până azi, sunt vândute foarte bine.
 
Ce ai adus nou pe piaţa din România în materie de bijuterii?

Toate bijuteriile marca Giulia Nahmany sunt hand-made, realizate în Israel de artişti extraordinari, şi sunt făcute să pună în valoare orice femeie. Bijuteriile Giulia Nahmany nu ţin cont de vârstă, se adreseaza tuturor femeilor, indiferent de ani şi de genul vestimentar pe care-l adoptă. Ele sunt clasice şi contemporane, şi sunt realizate cu cristale Swarovski de cea mai înaltă calitate.

Femeile îşi pot pune în valoare frumuseţea naturală cu ajutorul unor bijuterii bine alese, strălucirea lor subliniindu-le chipul şi corpul, aşa cum hainele nu pot întotdeauna să o facă.

Îţi doreşti să continui şi cariera muzicală?

Muzica a fost şi va rămâne mereu o mare iubire pentru mine, o dragoste până la sfârşitul vieţii.

Absolut că îmi voi continua cariera muzicală, însă nu va ocupa primul loc în topul preocupărilor mele în viitorul apropiat.

Am câteva proiecte de afaceri de condus, am deja afaceri în derulare, am doi copii şi un soţ, n-aş putea să pun niciodată muzica în prim plan, mai ales acum, când am o familie.

De muzica Giuliei Nahmany veţi mai auzi însă, cu siguranţă. Poate chiar în acest an.
 
Cum faci faţă pe atâtea „fronturi“?

Sunt o persoană extrem de disciplinată. Ştiu să-mi împart timpul corect şi am o ordine a priorităţilor, nu las niciodată nimic la voia întâmplării. Recunosc că am şi ajutor în creşterea copiilor şi asta e o binecuvântare, dar nu-mi neglijez niciodată familia pentru afaceri sau pentru orice alt motiv, familia este pe primul loc în topul priorităţilor mele.

Adorm devreme şi mă trezesc devreme, pentru mine ziua este lungă. Caroline este deja la grădiniţă şi asta îmi asigură o oarecare libertate de mişcare, iar Stephanie încă e bebeluş, doarme câteva ore bune pe zi, timp în care mă pot ocupa şi de alte lucruri. Soţul meu mă ajută, nu mă pot plânge, facem cu schimbul în toate, inclusiv când este vorba de treburile zilnice, cele de rutină.


 
Care este stilul tău de viaţă şi ce dietă urmezi?

Stilul meu de viaţă este unul disciplinat, cum am mai spus. Echilibrat. Mănânc la ore fixe, şi doar sănătos. Legume, peşte, pui, fără dulciuri, paste, orez, cartofi. Fac sport acum, o perioadă n-am avut cum, cea de-a doua fetiţă am născut-o prin cezariană.

Şi fac sport mult! La noi în casă nu există băuturi carbogazoase, nu există alimente nesănătoase.
 
Ce părere ai despre operaţiile estetice? Ai ajuns până acum la estetician?

Hmmm... e un subiect care, recunosc, mă înspăimântă puţin. Nu, nu am ajuns la chirurgul estetician şi-mi doresc să evit pe cât se poate să o fac. Prefer sportul şi o alimentaţie sănătoasă, prefer câteva riduri unei anestezii generale. Sper să merg mână-n mână cu aceleaşi gânduri şi când semnele anilor se vor aşterne pe chipul meu, pe corpul meu. Nu ştiu cum voi gândi atunci, eu sper că va fi ca acum, pentru că, până la urmă, fiecare vârstă are frumuseţea ei. Dar astăzi am doar 30 de ani, sunt prea tânără ca să-mi fac probleme şi mă gândesc cu groază la aşa ceva.

Nu vreau să creadă nimeni că sunt împotriva lor, înţeleg perfect femeile care ajung la chirurgul estetician, oricare dintre noi îşi doreşte o tinereţe fără bătrâneţe, o talie îngustă, un abdomen plat, ochi fără riduri, un nas fin sau sâni fermi. Însă excesul nu aduce nimic bun, nu sunt de acord cu femeile care fac abuz de tehnicile chirurgicale.

Ai deja două fetiţe. Îţi mai doreşti copii?

Am doi îngeri, am doua perle, două bijuterii preţioase ca însăşi viaţa mea, le ador!
 
Da, absolut că îmi mai doresc copii, mai ales că nouă, mie şi soţului meu, chiar  ne „reuşesc“! Doar că am decis să facem o mică şi binevenită pauză, tocmai ca să ne bucurăm deplin de fiecare în parte.
Să nu fim ocupaţi, de exemplu, când unuia îi ies dinţişorii şi să ratăm primii paşi ai altuia!
Aşa că mai aşteptăm un pic, deocamdată mă bucur cu toată fiinţa de cele două prinţese adorabile pe care le avem, sunt fericirea familiei noastre.

De curând a fost ziua ta şi ai schimat prefixul. Cum ai petrecut?

Oh, da! A fost ziua mea, o zi în care m-am bucurat laolaltă cu familia şi cu prietenii mei cei mai apropiaţi, a fost o zi absolut fantastică! Şi să ştii că nu am avut acel celebru „şoc“ al vârstei de 30 de ani. Mă simt împlinită, mă simt femeie în toată plinătatea cuvântului, căci să ai 30 de ani este fantastic, este o vârstă atât de frumoasă! Şi a mea este plină de tot ce-i mai bun: copii, un soţ minunat, o familie iubitoare, prieteni adevăraţi, o carieră aşa cum mi-am dorit, o viaţă socială activă. Sunt profund recunoscătoare pentru tot ce mi-a dăruit Dumnezeu.

Ce îţi doreşti la 30 de ani?

În primul rând să fim sănătoşi cu toţii! În primul, al doilea şi al treilea rând, pentru că sănătatea este un dar ce nu trebuie nesocotit.

Apoi, îmi doresc să-mi cresc copiii, zi de zi, în bucurie şi zâmbet, îmi doresc să am mereu, neschimbată, iubirea şi înţelegerea soţului meu, să am parte în continuare de toată atenţia, dedicaţia, devotamentul şi ajutorul mamei mele, să mă molipsesc de căldură şi seninătatea din ochii prietenilor mei, să-mi meargă afacerile, să-mi continui activitatea artistică şi de televiziune.
Şi mai am o dorinţă care se va împlini în curând: brand-ul Giulia Nahmany să ajungă cunoscut la nivel internaţional.
 
Cum ai trecut peste divorţul părinţilor tăi?

Nu am trecut. Şi nu voi trece peste această traumă foarte repede sau uşor. Nu am cum. Cred că orice copil, indiferent că are 3, 10, 15, 30 sau 50 de ani, îşi vede părinţii ca pe un întreg, ca pe două jumătăţi ale aceluiaşi întreg şi nu acceptă cu seninătate separarea lor. La fel şi cu mine. Însă nu doresc să comentez mai mult acest subiect mult prea dureros pentru mine şi familia mea.
 
Un mesaj pentru cititoarele eva.ro?

Curaj! Visurile pot deveni realitate! Cu muncă, determinare şi multă, multă dragoste pentru tot ceea ce v-aţi propus, nimic nu e imposibil. Şi să aveţi un martie de poveste: plin de flori, de iubire, de dorinţe împlinite. Şi, desigur, de cadouri! Poate chiar purtând semnătura Giulia Nahmany.

9 Februarie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod