Giulia, imaginea gamei de produse cosmetice Farmec Natural, te îndeamnă să te îndrăgostești de viață

Cântăreața Giulia Anghelescu a devenit ambasadorul Farmec Natural, cea mai nouă gamă de produse Farmec. O alegere la fel de naturală ca și produsele Farmec, Giulia are îmbinarea perfectă de calități ce reprezintă noua gamă de produse cosmetice: este frumoasă, energică, plină de viață și activă, este o femeie pentru care a fi ea însăși este cheia succesului în toate lucrurile pe care le face.

„Este foarte important pentru noi ca fete să fim conştiente de farmecul nostru natural şi să ştim cum să-l punem în valoare, iar produsele Farmec Natural cu ulei de argan, aloe vera și gălbenele sunt exact ingredientul de care avem nevoie”, a mărturisit Giulia. „Sunt o mare admiratoare a brandurilor româneşti, în special a celor cu istorie bogată - aşa cum este Farmec. Iar noua lor gamă, pe care o recomand cu toată încrederea, este ceea ce trebuie pentru îngrijirea de zi cu zi a fiecăreia dintre noi”, a adăugat ea.

„Îndrăgostește-te de viață a fost titlul pe care l-am simțit imediat ca fiind cel mai potrivit pentru Farmec Natural”, a povestit Ioana Borza, Marketing Manager Farmec.

„Sunt produse excelente pentru îngrijirea de fiecare zi, ale căror ingrediente naturale sunt o combinație de plante recunoscute de sute de ani pentru calitățile lor excepționale. Sunt produse care s-au născut din dorința de a ne apropia de esența farmecului feminin. Iar Giulia, prin felul ei de a fi, este alegerea perfectă pentru a reprezenta femeia pentru care viața împlinită este definită de echilibru și naturalețe”, a mai spus Ioana Borza.



Împreună cu apariția noii game Farmec Natural și alegerea Giuliei ca ambasador, Farmec a lansat un spot tv și un website dedicat - www.farmecnatural.ro, unde sunt disponibile foarte multe detalii despre toate produsele, informații despre îngrijirea zilnică, promoții și concursuri.

Mai mult decât atât, printr-un concurs organizat pe pagina de Facebook a Farmec, fiecare femeie are șansa să apară în videoclipul pe care Giulia îl pregătește pentru melodia „Îndrăgostește-te de viață”.

Gama Farmec Natural are la bază extracte şi uleiuri naturale de gălbenele, argan şi aloe vera și conține produse de îngrijire destinate tuturor tipurilor de ten, de la cel sensibil și uscat până la tenul gras/mixt, dar și produse pentru îngrijirea pielii și a părului.
Noua gamă nu conţine parabeni sau uleiuri modificate genetic, au parfumuri hipoalergenice și sunt testate dermatologic şi microbiologic.

Produsele pot fi achiziționate din farmacii, magazine tradiţionale, în supermarketuri, hipermarketuri, precum şi on-line pe site-ul www.farmec.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod