Jennifer Aniston, la 44 de ani: 10 imagini care arată cum s-a schimbat actrița

Jennifer Aniston a fost întotdeauna invidiată de femei. Cu un corp perfect și un chip aproape neatins de trecerea timpului, actrița a continuat să primească foarte multe aprecieri pentru felul în care arată. De altfel, în 2011, ea a fost votată, într-un sondaj realizat în comun de Yahoo! şi revista Fitness, vedeta cu corpul pe care şi-l doresc cele mai multe femei. Iar asta spune tot.

În 2009, Aniston a fost desemnată cea mai sexy femeie de la Hollywood, într-un top realizat de revista Details, destinată bărbaţilor.

Vedeta s-a logodit în luna august a anului trecut cu actorul Justin Theroux. Acesta ar putea fi cel de-al doilea soţ al actriţei, după Brad Pitt, cu care s-a căsătorit în anul 2000, notează agenția Mediafax.

Aniston a divorţat de Brad Pitt în 2005, după apariţia în presa hollywoodiană a unor informaţii potrivit cărora acesta a înşelat-o cu Angelina Jolie.

Jennifer Aniston a devenit cunoscută graţie rolului Rachel Green din serialul de comedie "Friends", difuzat timp de zece sezoane de postul NBC începând din 1994. Pentru acest rol, actriţa americană a primit numeroase premii importante, inclusiv un Emmy şi un Glob de Aur.

După încheierea acestui serial a început să joace şi în filme pentru marele ecran, apărând în comediile romantice "Dumnezeu pentru o zi" (2003), "Rutina, bat-o vina" (1999), "Surpriză: Vine Polly!" (2004) şi "Despărţiţi, dar împreună" (2006). În ultimii ani, actriţa a avut o tentativă de a juca şi în alte genuri de filme, precum thriller-ul "Fără control" (2005), după care a revenit la stilul comediilor romantice, notează Mediafax.

În luna februarie a anului 2012, Jennifer Aniston a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame, devenind prima vedetă din distribuţia serialului "Friends" care a primit o astfel de distincţie.

În decembrie anul trecut, actriţa a fost fotografiată în bikini la piscina hotelului în care se cazase alături de logodnicul său, Justin Theroux. Potrivit Huffington Post, abodomenul plat a infirmat zvonurile conform cărora ea ar fi însărcinată cu gemeni, aşa cum anuţaseră mai multe publicaţii.

Jennifer Aniston şi iubitul ei, actorul Justin Theroux, s-au logodit în luna august a anului trecut.

După divorţul de Brad Pitt, actriţa a avut mai multe relaţii de scurtă durată, printre altele cu actorul Vince Vaughn, modelul britanic Paul Sculfor şi cântăreţul John Mayer.


Foto: AFP/Mediafax

1 din 11

2002

12 Februarie 2013
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mistik007 pe 14 Feb 2013, 14:47
    mda

    nu stiu ce vedetzi voi la jennifer aia ca e frumoasa,deci arata OK pentru varsta ei ,dar frumoasa frumoasa nu e,mi se pare ca are figura de barbat cu barbia aia proeminenta chiar ma mir ca a fost desemnata cea mai sexy femeie deoarece hollywoodul nu duce lipsa de femei extraordinar de frumoase....iar de angelina sa nu mai zic:de cand s-a facut casnica arata jalnic e anorexica,imbatranita,e doar o umbra a ceea ce a fost o data

    6
    5

  • lulu pe 12 Feb 2013, 18:00
    nu prea........

    elena, da acum arata bine, dar cu ce costuri ??????? arata mai bine acum decat la 20 de ani.........+angelina nu e nebuna si nici urata, e chiar superba si are bebe cu brad lucru pe care miss fandosita de care tie iti place nu la vrut , deci vrei familie ramai cu cineva si accepti vrei cariera ajungi o baba botoxata pe care nu o doreste nimeni si singura

    1
    10

  • Elena pe 12 Feb 2013, 09:29
    O fata de treaba.....

    ....o actrita desavarsita, o vedeta cu multa decenta si mult bun-simt! Pacat ca nici ea n-a avut noroc! Tare mult o admiram! Sa fi fost eu Brad, n-as fi parasit-o pentru schiloada aia de Angelina si mai e, si nespalata(asazicea camerista ei), si schizofrenica, si masochista. Parerea mea este ca - ACUM - , Jennifer arata de 30 de ani; mai ales in poza din 2013 !!!

    10
    5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod