Gisele Bundchen şi Miranda Kerr, două supermodele în ipostaze pe care nu le-ai mai văzut

Nu este uşor să fii mămică şi, în acelaşi timp, să ai o carieră de succes, dar nici imposibil. Asta vor să arate fanilor cele mai frumoase femei din lume, care împărtăşesc publicului fotografii în ipostaze intime.

Câştigă milioane de dolari defilând în lenjerie intimă pentru cele mai mari case de modă şi, în ciuda programelor încărcate, reuşesc să fie şi mame bune pentru copiii lor. Fără îndoială, Gisele Bundchen, 33 de ani, şi Miranda Kerr, 30 de ani, reprezintă definiţia succesului pentru numeroase femei.

Recent, Gisele Bundchen şi-a surprins fanii când a postat pe internet o poza care o arată alăptând-o pe Vivian Brady, fetiţa vedetei în vârstă de un an, în timp ce stiliştii se ocupau de make-up-ul ei. Supermodelul este mama unui băiat de patru ani şi a unei fetiţe de un an, dar şi o susţinătoare a alăptatului.

Gisele crede că alăptatul este foarte important pentru dezvoltarea copilului şi ar trebui să fie chiar obligatoriu: "Cred c-ar trebui să devină o lege mondială, zic eu, ca mamele să alăpteze copiii minim şase luni", a declarat vedeta. "Cred că alăptatul ajută foarte mult pentru dezvoltarea copilului. Aş vrea să întreb mamele care consideră că nu ar trebui să alăpteze: Chiar vrei să îţi hrăneşti bebeluşul cu chimicale de la o vârstă atât de fragedă?", declara Gisele în anul 2010 pentru Harper's Bazaar. Astfel că, deşi fiica ei a împlinit deja un an pe 5 decembrie, Gisele continuă să o hrănească la sân.

Soţul modelului, Tom Brady, a fotografiat-o pe Gisele îmbrăcată într-un halat alb, cu sânul descoperit şi cu fetiţa lor în braţe, la care Gisele a comentat pe Instagram: "Ce m-aş face fără echipa de beauty, după 15 ore de zbor şi 3 de somn?".

Însă Gisele nu este singurul supermodel care reuşeşte să aibă o carieră de succes, fără să-şi neglijeze copilul.Miranda Kerr se numără şi ea printre vedetele care cred în beneficiile alăptării.Supermodelul în vârstă de 30 de ani care a devenit mămica unui băieţel în ianuarie 2011 a postat şi ea fotografii în timp ce îşi alăpta copilul.

Gisele Bundchen şi Miranda Kerr sunt cel mai bine plătite modele, potrivit revistei Forbes. Gisele se poate lăuda cu venituri de 42 de milioane de dolari în perioada iunie 2012 - iunie 2013, urmată de Miranda, care a avut câştiguri de 7,2 milioane de dolari în aceeaşi perioadă.

Gisele Bundchen este un fotomodel celebru de origine germană din Brazilia. Ea a strâns o avere de 290 de milioane de dolari, din prezentări pentru casa de modă Victoria’s Secret şi numeroase reclame. Este căsătorită din 2009 cu sportivul american, Tom Brady (36 de ani),  împreună cu care are doi copii: Benjamin Rein (născut în 2009) şi Vivian Lake (născută în 2012).

Top-modelul Miranda Kerr, care s-a despărţit de actorul britanic Orlando Bloom în octombrie, după o căsnicie de trei ani, este mama unui băieţel pe care l-a adus pe lume în 2011.

13 Decembrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod