EXCLUSIV Sore: „Toate proiectele din care am făcut parte au avut succes“

Sore Mihalache, tânăra din LaLa Band care a cunoscut cel mai bine succesul şi în cariera solo, a avut un an plin, însă acest lucru a bucurat-o, deoarece cariera ei este în plină ascensiune.

La sfârşit de an, vedeta a acceptat să ne răspundă la câteva întrebări legate de viaţa ei personală şi profesională.

eva.ro: Cum a fost anul 2013 pentru tine, atât din punct de vedere profesional, cât şi sentimental?

Sore: Au fost atâtea proiecte în desfăşurare în 2013 încât acum, ajunşi la finele anului, îmi dau seama că parcă a trecut într-o clipită. A fost un an plin de reuşite pe plan profesional, mi-am depăşit limitele din nou. Sentimental, sunt tot aceeaşi.

Eşti o artistă care evoluează de la an la an. Stilul tău vestimentar cum a evoluat?


Bineînţeles, mi-am adaptat stilul vestimentar în funcţie de evoluţia personală, aşa cum este şi normal. Liniile sunt aproximativ aceleaşi, însă acumulând experienţe şi trăiri, totul capătă o altă nuanţă.

În ultima perioadă, garderoba mea conţine multe haine albe, gri, negre şi bej, pentru că îmi place simplitatea.

Ai fost fotografiată, de-a lungul timpului, cu diferite lookuri. Este o continuă reinventare sau doar o simplă distracţie?

Îmi place să mă reinventez, iar dacă schimb ceva la look-ul meu, o fac pentru că asta îmi doresc şi asta mă face să mă simt bine. Nu este vorba de plictiseală, ci de creativitate.

În presă se tot scrie că ai probleme cu tenul. Te deranjează acest lucru? Cum încerci să le rezolvi şi ce tratamente faci?

Da, am observat câtă amploare a luat acest subiect. Urmez un tratament, aşa cum este şi normal şi aştept, la fel ca toată lumea, să treacă.
Problema s-a ameliorat mult faţă de acum câteva luni.



Ai devenit cunoscută datorită trupei LaLa Band şi a serialului „Pariu cu viaţa“. Unde crezi că te-ai fi aflat acum dacă nu făceai parte din aceste două proiecte?

Cu siguranţă nu aici sau cel puţin nu aşa de repede. Am avut mare noroc şi am să spun asta mereu. A fost ca un făcut, s-au aliniat planetele, toate proiectele din care am făcut parte au avut succes, iar asta mi-a consolidat şi cariera solo. Bineînţeles, totul susţinut cu multă muncă, ceea ce voi face şi de acum înainte.

Preferi să petreci sărbătorile de iarnă în ţară sau în străinătate?

Deşi în copilărie nu concepeam ca sărbătorile de iarnă să fie petrecute altundeva decât acasă la noi, acum, adult fiind, îmi doresc ca măcar de Sărbători să pot merge într-o vacanţă undeva departe.

Rămâne de văzut dacă asta se va întâmpla, însă e adevărat, aroma Sărbătorilor e numai acasă.

Care este cea mai frumoasă amintire din copilărie legată de Crăciun?

Moş Crăciun mi-a lăsat cadouri pe scările blocului, de la etajul 5 până la parter, pentru că „era sacul prea greu“. Am fost cel mai fericit copil, adunând cadourile şi minunându-mă că Moşu' s-a gândit la aşa ceva.

Care a fost cel mai frumos cadou primit de Crăciun şi ce îţi doreşti în acest an de la Moş Crăciun?

Am primit patinele de gheaţă la 5 ani şi au rămas până azi cel mai frumos cadou de Crăciun. Anul acesta îmi doresc să-mi aducă Moşu' exact ceea ce crede că merit.

Cum arată Revelionul perfect pentru tine?

Pe scenă şi cu toţi prietenii mei în backstage.

Eşti o persoană superstiţioasă? Porţi haine roşii pe tine în noaptea dintre ani sau te săruţi sub vâsc?

Sunt superstiţioasă, dar niciodată n-am ajuns sub un vâsc.
Poate anul acesta.

Ce planuri ai pentru anul viitor? Ai dorinţe care speri să ţi se îndeplinească?

Anul 2014 va fi anul destinat maturizării. Am pregătit multe surprize!

23 Decembrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod