Game of Trones. Cum arată în realitate vedetele din serial

Frumoasa actriţă britanică Emilia Clarke a avut parte de o transformare impresionantă. Dacă în rolul prinţesei Daenerys Targaryen este blondă, în viaţa de zi cu zi vedeta este şatenă şi cu greu poate fi recunoscută pe stradă, chiar şi de fanii serialului. Nu este însă singura care a trecut prin schimbări majore pentru celebrul serial.

Întreaga distribuţie a serialului HBO "Game of Thrones" a avut parte de transformări incredibile. Costumele şi machiajul serialului inspirat de seria "A Song of Ice and Fire" a scriitorului George R. R. Martin au primit numeroase aprecieri.
1 din 8

Emilia Clarke

Actriţa britanică în vârstă de 25 de ani are parte de unul dintre cele mai spectaculoase machiaje. Cunoscută pentru rolul prinţesei Daenerys Targaryen sau mama dragonilor, cum o numesc fanii, a fost declarată una dintre cele mai frumoase femei din Anglia, însa fanii serialului nu o recunosc pe stradă. "Nimeni nu mă recunoaşte, pentru că am părul blond în serial, fapt ce ma bucură. Câteodată, oamenii au o privire confuză, ca şi cum m-ar şti de undeva", a povestit actriţa pentru digitalspy.co.uk.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod