Gabriela Cristea revine din toamnă la Kanal D

Kanal D o readuce în faţa publicului pe Gabriela Cristea, o vedeta cu experienţă de aproape 20 de ani în televiziune şi cu un palmares impresionant în ceea ce priveşte audienţele. De-a lungul activităţii sale la Kanal D, Gabriela Cristea a adus în faţa micilor ecrane peste 18 milioane de telespectatori.
După perioada dificilă a divorţului, Gabriela Cristea şi-a găsit resursele de a se reinventa şi de a reveni în faţa publicului într-o formă excelentă. Vedeta le va fi alături telespectatorilor în calitate de amfitrioană a emisiunii „Te vreau lângă mine“.

„În ultima perioadă am dus o luptă cu mine pentru a mă regăsi şi pentru a renaşte, aşa cum am făcut întotdeauna atunci când am trecut prin situaţii delicate. Mă simt mai înţeleaptă şi mai puternică, mai feminină şi mai îndrăzneaţă. A venit momentul să-mi întorc privirea spre profesia mea, care nu m-a trădat niciodată. Televiziunea m-a făcut să râd şi să plâng, să mă îndrăgostesc şi să iubesc, să roşesc şi să mă fâstâcesc. Sunt fericită că din toamnă am să-i pot spune fiecărui telespectator <Te vreau langa mine!>, la Kanal D, locul în care mă simt preţuită şi în care-mi regăsesc prieteni foarte dragi“, a spus  Gabriela Cristea.
13 August 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • interconect_30 pe 18 Aug 2013, 08:10
    Imi place

    Emisiunea asta are cam aceiasi tema cu cea prezentata de vedeta in urma cu cativa ani " Nora pentru mama" , mi-a placut emisiunea , cred ca va avea mai mult succes , abia astept sa o vad .

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod