România mondenă: Copiii de vedetă, talentaţi sau răsfăţaţi?

Sunt obişnuiţi cu lumina reflectoarelor încă din momentul în care sunt născuţi, iar odată ajunşi la vârste fragede apar în reclame, filme şi videoclipuri sau chiar defilează pe podiumurile de modă. Este vorba despre copiii vedetelor din România, care au ajuns să cunoască celebritatea chiar dacă au sau nu talent.
1 din 6

Irina Columbeanu a fost aleasă Mini Miss Fashion Model

Weekendul trecut, pe litoralul românesc a avut loc Baby Fashion Mamaia, festival în cadrul căruia au fost aleşi Mini Miss şi Mister Litoral 2013. Irina Columbeanu, în vârstă de 6 ani, a fost prezentă pe podium şi a reuşit să câştige titlul de Mini Miss Fashion Model.
15 August 2013
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • unii n'are noroc pe 15 Aug 2013, 14:21
    unii n'are noroc

    asa este, unii are talent da' n'are noroc..astia cu pilele lor

    2
    1

  • kiki pe 15 Aug 2013, 07:32
    talent?!

    De cand vedeta=talent ?! (la noi in tara !) Sigur ca toate vedetele facute de mass-media,telefoane si bani vor sa-si impinga si odraslele,cat mai au influenta...Normal este sa se faca--castinguri---,ca sa participle orice copil.Dar cum nu se fac nici licitatii...totul se aranjeaza intre ei.Si nu vom sti niciodata cate ADEVARATE TALENTE s-au pierdut...dar cati specialist zac ingropati de semianalfabeti ? etc... Daca n-au cazut de pe podium au fost geniali..sau la filmari,nu mai spune nimeni cate duble s-au tras ... Stratan a cantat frumos,dar erau zeci de alti copii despre care nu s-a stiut si care n-au avut bani.. Oricum,indiferent ai cui sunt,copiii,sa fie sanatosi,iar parintii mai modesti si realisti !

    9
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod