Gabriel Cotabiță, după o lună de zile de comă. Cum se simte?



Deşi şi-a revenit din comă şi starea de sănătate se ameliorează pe zi ce trece, Gabriel Cotabiţă are pierderi de memorie, anunță cei de la Click.

„Cotabiţă a început să mănânce şi să vorbească. Dacă îl întrebi cum îl cheamă, când s-a născut sau cum le cheamă pe fetele lui, îţi răspunde la fix, de rămâi uluit. Numai că, dacă-l întrebi aceleaşi lucruri peste o jumătate de oră, nu mai ştie nimic, îţi răspunde total aiurea“, a mărturisit un prieten de-al interpretului, pentru Click.

Și cei de la Cancan au stat de vorbă cu unele cadre medicale de la Spitalul Floreasca, care au afirmat că, atunci când este întrebat cum îl cheamă, artistul răspunde că el este Gabriel Cotabiță.

Mai mult decât atât, se pare că artistul a început să-și amintească ce s-a întâmplat înainte de a intra în comă.

„A băut o cafea slabă, a mâncat pișcoturi și a început să-și aducă aminte ce s-a întâmplat. Are mult de recuperat“, au spus, potrivit celor de la Cancan, unii medici.

Întrebat de cei de la Antena Stars ce părere are despre starea în care se află acum Gabriel Cotabiță, Preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi, doctorul Nicolae Bacalbaşa, a afirmat că atât medicii, cât și pacientul trebuie să facă eforturi mari pentru ca pacinetul să-și revină total.

„Mă bucur să văd că Gabi Cotabiţă îşi revine.
Recuperarea este un domeniu dificil şi în care dorinţa de a trăi şi de a progresa a pacientului este esenţială. Este un domeniu de mare fineţe şi acum avem revelaţia că trebuie dezvoltat“
, a spus Nicolae Bacalbaşa.

10 Iunie 2015
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ion pe 10 Iun 2015, 19:14
    sport in patul de hotel

    A facut sport in patul de hotel...bat-o norocul de pastila miraculoasa ca face victime!

    0
    2

  • ion pe 10 Iun 2015, 17:43
    FITNESS, SPORT ANAEROBIC

    Feriti-va de sporturile in sala si faceti sporturi in natura deoarece cele in sala sunt sporturi anaerobe.Faceti alergare afara ,nu mai dati bani degeaba la sali.Este cel mai sanatos sa faceti sport undeva unde sunt multi pomi ,deci sa fie aer curat.Inima pompeaza astfel aer curat in corp si creierul este bine oxigenat.

    0
    0

  • Daniel pe 10 Iun 2015, 09:28
    Cinste doctorilor

    @Mihai ce sfântă împărtașanie?, un ritual aiurea. Doctorii l-au scos din încurcătură. dacă era chiar așa de puternic acest ritual de ce a fost nevoie de medici? Lasa-ți prostiile despre basme și povești, reveniți la realitate, că până la urmă când sunteți bolnavi nu mergeți pa popa si la medic.

    3
    0

  • Mihai pe 10 Iun 2015, 09:08
    Ar trebui sa se pocaiasca

    Eu cred ca Sfanta Impartasanie l-a scos din incurcatura...Ar trebui sa recunoasca asta si ar trebui sa se pocaiasca,adica sa mearga periodic la biserica si periodic sa se spovedeasca si daca va avea voie sa se si impartaseasca.

    1
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod