Del Mar Medical Spa sustine Global Wellness Day

Del Mar Medical Spa sustine cu mandrie Global Wellness Day, care va avea loc sambata,13 iunie 2015.
Cu aceasta ocazie la sediul Del Mar Medical Spa din Soseaua Nordului, vor avea loc o serie de evenimente dedicate vietii sanatoase si echilibrate.

Suntem incantati sa avem ocazia de a fi parte a acestui minunat eveniment international, mai ales ca este prima editie la care participa si tara noastra. Ne bucura interesul din ce in ce mai mare al romanilor pentru o existenta sanatoasa si armonioasa si vedem acesta zi ca pe un prilej de a raspandi si mai mult principiile vietii sanatoase si echilibrate. Iubim aceasta initiativa pentru ca este conforma misiunii centrului nostru, aceea de a sprijini oamenii in incercarea de a se reconecta cu ei insisi si de a trai in armonie cu ei si cu ceilalti”, a spus Alina Berechet, Manager al Del Mar Medical Spa.

Global Wellness Day este “Ziua care iti poate schimba viata”, asa cum a fost denumita de catre initiatoare ei, Belgin Aksoy (Turcia).
Anul acesta, Global Wellness Day va fi sarbatorita in peste 55 de tari din intreaga lume, printre care, pentru prima data se numara si Romania, datorita initiativei Larisei Marinica, Global Wellness Day Ambassador. Scopul acestei miscari este trezirea constiintei oamenilor afectati de stres, de obiceiuri nesanatoase si in general, nemultumiti de alegerile lor de viata. Aceasta zi de sarbatoare a sanatatii si armoniei va ofera oportunitatea unui nou inceput de drum, cel al starii de bine, al linistii, al bucuriei, al echilibrului in tot ceea ce faceti.


Del Mar Medical Spa sustine toate persoanele care au luat decizia de a incepe o viata sanatoasa si echilibrata si care se gandesc sa porneasca pe un nou drum sau care, dintr-un motiv sau altul, l-au abandonat la un moment dat.

Pentru sarbatoarea din 13 iunie au ales sa ofere oaspetilor ocazia de a afla sau de a-si reaminti beneficiile vietii santoase prin: miscare indoor (antrenamentul accelerat pe baza de vibratii pe Power Plate), eliminarea toxinelor din organism (programul Fresh Start – hidrocolonoterapie, plan nutritional, drenaj limfatic, tratamente in Capsula Dermalife, light Power Plate) si activitati fizice in aer liber (antrenamente in parc).


In acest demers sunt sustinuti de catre partenerii precum, Iconic Health, care vor oferi mostre de alimentatie sanatoasa, bazata pe sucuri din fructe si legume, salate si superfood-uri.

La eveniment sunt invitati sa participe toti cei care vor sa faca o schimbare in stitul lor de viata si doresc sa testeze “pe viu” cateva dintre aspectele care pot determina schimbarea sau doar sa afle informatii despre terapii, proceduri, sedinte de consiliere, tipuri de plan nutritional.

Inscririle la eveniment se fac la telefon 0724 35 35 79 sau direct, de pe site-ul www.delmarmedspa.ro.
Numarul de locuri este limitat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod