Frumusețe la 42 de ani: Carmen Electra, superbă pe covorul roșu

Actrița americană arată excelent la 42 de ani


Carmen Electra are o relaţie cu Tal Cooperman, un mogul din industria vestimentară. Fosta vedetă a serialului "Baywatch" l-a cunoscut pe Cooperman, în vârstă de 30 de ani, prin intermediul unui prieten comun şi a mărturisit că prima lor întâlnire a fost "explozivă".

"Nu ne grăbim, luăm lucrurile pe rând şi încercăm să ne cunoaştem mai bine. Până acum, suntem cu adevărat foarte fericiţi! E minunat şi foarte amuzant", a declarat Carmen pentru E! News în aprilie.

Tal Cooperman, un antreprenor din Los Angeles, a înfiinţat brandul de lifestyle DCMA Collective alături de vedetele trupei Good Charlotte, fraţii Joel şi Benji Madden, şi fratele acestora, Josh.

Fost model Playboy, Carmen Electra a fost căsătorită cu celebrul jucător de baschet Dennis Rodman şi cu starul trupei Jane's Addiction, Dave Navarro, notează Mediafax.



Actriţa a rupt logodna cu rockerul Rob Patterson în 2012, după o relaţie de patru ani, şi a avut o aventură cu producătorul de televiziune Simon Cowell la începutul anului 2013.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Octombrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod