Frumuseţe de vedetă. Raluca Lăzăruţ nu recomandă măştile pentru păr făcute în casă

Vedetele au mare grijă de aspectul lor fizic, însă multe ţin secrete trucurile pe care le urmează pentru a arăta atât de bine.
Raluca Lăzăruţ, prezentatoarea Ştirilor Kanal D, a acceptat să le dezvăluie cititoarelor eva.ro cum se menţine în formă şi cum îşi îngrijeşte tenul şi părul.

eva.ro: Cum reuşeşti să te menţii în formă?

Raluca Lăzăruţ: Am o viaţă foarte activă şi, fără să exagerez cu nimic, cred că ăsta e secretul să te menţii în limitele de greutate normală. Consum foarte multă energie, nu-mi place să lenevesc, să zac fără nimic de făcut, iar alergătura de zi cu zi, completată de sport, mă ajută nu doar să am o energie foarte bună, ci şi să nu reuşesc să pun nici măcar 100 de grame pe mine. Şi mai fac ceva, râd. Mult. De alţii şi mai ales de mine.
 
Ai ţinut vreodată o dietă?

Niciodată.
Am avut două perioade în viaţa mea când am pus vizibil nişte kilograme în plus, dar conştient, pentru că nu puteam să fac mişcare deloc şi aveam nişte mofturi alimentare pe care acum nu le înţeleg, dar pe care, pe atunci, încăpăţanată fiind, nu voiam să mi le refuz, mâncam câte 11 clătite o dată sau un platou de brânzeturi şi fructe pentru patru persoane. Şi, cu aceeaşi naturaleţe cu care m-am îngrăşat, am şi slăbit.

La mine a dat rezultate sportul şi un regim alimentar normal şi echilibrat, fără excese. Interesant e că de vreo 5 ani de zile am aceeaşi greutate şi acelaşi tonus muscular, chiar dacă-mi satisfac toate poftele culinare şi îmi permit în continuare să am „plăceri vinovate“ în ceea ce priveşte gastronomia.

 
Cât de des mergi la sala de fitness sau aerobic?

În medie, de două ori pe săptămână. Dacă am un program foarte încărcat, ajung doar duminica, la o clasă de efort fizic intens, ca să simt că lucrez cât pentru o săptămână, dar, dacă timpul îmi permite, merg şi de trei ori pe săptămână.
 
Care sunt activităţile tale fizice preferate?

Ador să înot, apa îmi dă o senzaţie de libertate incredibilă. Îmi place mult Port de Bras, e o combinaţie minunată între senzaţia de efort muscular şi relaxare, iar o dată pe săptămână fac Yoga.
 
Care este cel mai nonconformist truc de înfrumuseţare pe care îl foloseşti?

Îmi place gimnastica facială, cred în ea şi o aplic destul de des. Mi s-a întâmplat o dată să am chef de ea la volan, nu vreau să vă explic reacţia celorlaţi conducători din trafic.
 
Ce „regulă de aur“ ai în ceea ce priveşte îngrijirea tenului?

Aş fi vrut să vă răspund că nu mă culc niciodată cu urme de machiaj pe faţă, dar deja a devenit o stereotipie.
Aşa că vă spun că un truc absolut esenţial legat de ten e că folosirea serumului hidratant pe faţa curată, aplicat înaintea cremei de faţă, e extrem de important, schimbă culoarea, structura şi textura tenului după câteva zile de folosire.

Ce nu ştiu multe femei şi n-am ştiut nici eu e că serul şi crema se folosesc împreună, niciodată separat, şi dau un rezultat senzaţional.
 
Cum îţi menţii părul sănătos şi strălucitor?

Pentru că am un fir de păr gros şi creţ, necesită hidratare intensă după fiecare spălare, aşa că folosesc o mască de păr profesională, care-mi dă atât hrănire, cât şi strălucire părului. Şi, după fiecare coafat, folosesc ulei pentru vârfuri puternic hidratant.

 
Ce remedii cosmetice şi măşti pentru păr sau ten făcute în casă foloseşti?

Niciuna. În primul rând, din raţiune de timp, şi, în al doilea rând, nu cred că un amestec de gălbenuş de ou cu ulei de măsline va face vreodată măcar 10% din cât face o mască special concepută pentru a-ţi restructura părul. Nu e o opinie personală, vorbesc din experienţa proprie.
10 Mai 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod