Frumoasă, talentată şi independentă: Fiica lui Bono nu vrea să fie un copil de bani-gata

Fiica lui Bono, una dintre cele 50 de tinere de care vom auzi în viitor, promite revista Town & Country


În numărul din august al revistei Town & Country, Eve Hewson vorbeşte despre cum e să creşti având un tată ca Bono: "Era muzică pretutindeni în jurul meu şi compozitori care tot veneau şi plecau. Eu dansam tot timpul în faţa televizorului şi nu-mi păsa de nimeni. Iar el îmi spunea: <<Termină cu dansatul, Eve!>>."

Deşi are un tată care i-ar putea oferi pe tavă orice îşi doreşte, Eve spune că nu vrea să urmeze drumul obişnuit al copiilor de bani-gata, care îşi lipesc numele de ceva care să le aducă succes.

"Există un clişeu al copiilor celebri care au parfumul lor sau o linie de genţi şi care fac designe-ul unei bijuterii. Eu am zis mereu că actoria este singurul lucru pe care vreau să-l fac", spune fiica lui Bono.

Printre cele 50 de tinere "lebede" nominalizate de Town & Country se numără şi Louisa Gummer, fiica actriţei Meryl Streep. În vârstă de 24 de ani, ca şi Eve, ea a apărut în mai multe campanii ale caselor Dior şi Roberto Cavalli. Alte tinere care vor marca viitorul sunt, în viziunea publicaţiei britanice, modelul Kinski Jones, fata compozitorului Quincey Jones, modelul Josie Canseco, al cărei tată este fostul jucător de baseball Jose Canseco, Lottie Moss, sora vitregă şi mai tânără a top-modelului Kate Moss, şi fiicele Carolinei Kennedy, Rose şi Tatiana Schlossberg.


În ciuda aşteptărilor, nu toate numele incluse au legătură cu celebrităţi, cele mai multe tinere construindu-şi singure un CV impresionant, menţionează Daily Mail.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Iulie 2015
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 10 Iul 2015, 09:24
    penibil..

    Pai...trebuie sa fim fericiti...Viitorul ne este asigurat.Bine ca avem "lebede"...Imi era teama ca ar putea fi savante !!!!!

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod