Flagrant amoros: Dakota Johnson şi Chris Martin, pozaţi pentru prima oară împreună

Vedeta din „Fifty Shades Of Grey“ şi solistul trupei Coldplay au fost fotografiaţi pentru prima oară împreună, în timpul unei plimbări romantice pe plajă.

Relaţia dintre Dakota Johnson şi fostul soţ al actriţei Gwyneth Paltrow nu este doar o aventură trecătoare, de ochii presei. Că între ei este ceva serios o demonstrează şi primele imagini în care apar împreună. Aceştia au fost văzuţi mai întâi sâmbătă, în timp ce luau masa la restaurantul Soho House, din Los Angeles.

Cu câteva ore mai devreme, cele două staruri s-au bucurat de câteva clipe romantice pe plaja din Malibu, unde s-au plimbat ţinându-se de mână. Fotografiile publicate de cotidianul britanic Daily Mail sunt prima confirmare oficială că Dakota Johnson (28 de ani) şi Chris Martin (40 de ani) formează un cuplu.

Ca doi îndrăgostiţi, cei doi despre care s-a scris mai întâi în octombrie că ar avea o relaţie au profitat de timpul liber şi s-au plimbat în linişte pe nisip de-a lungul plajei, au vorbit şi s-au îmbrăţişat.


Vedeta din "Fifty Shades Of Grey" purta o rochie subţire albă, cu imprimeu floral, în timp ce păşea în picioarele goale pe nisip.
Chris, care o ţinea de mijloc, era îmbrăcat cu un şort negru şi cu o bluză sport mulată de culoare bleumarin, avea pe cap o şapcă de baseball.

Primele zvonuri despre relaţia dintre cei doi au apărut în octombrie anul trecut, după ce ei au fost văzuţi luând masa împreună în Los Angeles, scrie Daily Mail. O lună mai târziu, Dakota a fost fotografiată în timp ce îl sorbea din priviri pe Chris Martin, la un concert pe care Coldplay în susţinea în Argentina.
Ulterior, cuplul a fost zărit din nou în Paris, apoi actriţa a petrecut Crăciunul cu familia ei, la Aspen, Colorado.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod