Fiica lui Alec Baldwin, enervată că oamenii „sunt obsedați” de faptul că tatăl său așteaptă al șaptelea copil cu Hilaria

Fiica lui Alec Baldwin a postat un mesaj lung pe Instagram în care vorbește despre faptul că tatăl său așteaptă cel de-al șaptelea copil cu soția lui, Hilaria.
Ireland, care este fiica lui Alec Baldwin și a actriței Kim Basinger, s-a arătat nemulțumită că primește numeroase mesaje pe rețelele de socializare în care oamenii o întreabă ce părere are despre faptul că tatăl său va mai avea un copil.


„În ultima vreme primesc nenumărate mesaje de la oameni care sunt alarmant de obsedați de tatăl meu și familia lui”, a scris Ireland pe Instagram. „Cred că oamenii presupun că am ceva de spus în această privință, astfel că le voi dezvălui direct - nu este treaba mea”, a adăugat tânăra.


Ea a mai spus că nu îi pasă de faptul că tatăl său va mai avea un copil cu Hilaria pentru că este prea preocupată de propria sa viață și carieră.
Ireland locuiește în Oregon împreună cu iubitul său, muzicianul André Allen Anjos, și cei șase câini ai lor.

„Fumez iarbă, mănânc mâncare bună și îmi văd de treaba mea”, a continuat ea. Fiica lui Alec Baldwin a ținută să specifice că este model, scenaristă și are grijă de câinii fără stăpân pentru că „oamenii sunt foarte preocupați să știe cu ce mă ocup”.

Tânăra în vârstă de 26 de ani a încheiat prin a le mulțumi fanilor care au susținut-o întotdeauna, dar s-a adresat și celor care o critică.


„Tot ceea ce contează este că eu sunt mulțumită de mine. Sunt recunoscătoare și mă simt norocoasă că sunt ceea ce sunt”, a adăugat modelul.

Ea a dezvăluit la începutul acestui an, printr-o postare pe Instagram, că suferă de anxietate severă.
„Am comandat un aparat pentru măsurarea tensiunii pentru a monitoriza bătăile inimii și tensiunea arterială, pentru că trăiesc constant cu teama că voi muri în urma unui atac de cord... este cunoscută drept cardiofobie. Palpitațiile și durerea în piept cauzate de atacul de panică m-au convins că sunt o persoană de 26 de ani care are o afecțiune cardiacă nedetectată, pe care nu o am”, a scris Ireland. 

Tânăra a dezvăluit că anxietatea sa este atât de severă încât a ajuns de multe ori la urgență din cauza atacurilor de panică.


Ireland are în prezent o relație apropiată cu tatăl său, însă nu a fost întotdeauna așa. În perioada în care Alec și fosta sa soție, Kim Basinger, se aflau în proces de divorț a fost făcută publică o înregistrare în care Baldwin își numea fiica „un purceluș fără minte”.

Alec Baldwin și soția sa, Hilaria, au anunțat de curând că așteaptă cel de-al șaptelea copil împreună.
Ei au două fiice - Carmen, de opt ani, și Maria Lucia, de un an, care a fost adusă pe lume de o mamă surogat, precum și patru fii - Rafael (6 ani), Leonardo (5 ani), Romeo (3 ani) și Eduardo (18 luni).


„După multe suișuri și coborâșuri care au avut loc în ultimii ani, avem o veste minunată și o surpriză uriașă: un alt Baldwinito va veni pe lume în această toamnă. Eram destul de siguri că familia noastră este completă, și suntem mai mult decât încântați de această surpriză”, a scris Hilaria într-o postare pe Instagram.

În luna octombrie a anului trecut, Alec Baldwin a împușcat-o accidental pe platoul de filmare a filmului „Rust” pe directoarea de imagine Halyna Hutchins. Actorul este cercetat în acest caz și în calitate de producător al filmului.
Pe numele lui Baldwin a depus plângere penală Mamie Mitchell, supervizoarea de scenariu a filmului „Rust”, care afirmă că scenariul nu prevedea niciun foc de armă în momentul în care arma lui Alec Baldwin s-a descărcat și a ucis-o pe Halyna Hutchins.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
8 Aprilie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod