Fericiţi, dar nu împreună: Gwyneth Paltrow şi Chris Martin şi-au găsit alte iubiri

Deşi a fost rareori pozat alături de fosta soţie, Chris Martin a dansat pe stradă cu noua lui iubită, fără să-i mai pese de paparazzi


Despre relaţia dintre Gwyneth şi producătorul TV s-a scris chiar după anunţul despărţirii ei de Chris Martin, dar unele zvonuri au început să apară chiar din mai 2013, notează ziarul citat. Gwyneth şi Brad ar fi decis să ia o pauză de câteva luni înainte ca ea să fac publică separarea de Chris.

În august anul trecut, actriţa a avut o escapadă cu Brad, în complexul exclusivist Amangiri, din Canyon Point, statul american Utah, unde o rezervare costă 8.000 de dolari pe noapte, scrie Daily Mail.

În iulie anul acesta, cei doi au fost văzuţi împreună în Italia.

Gwyneth l-a întâlnit prima oară pe noul ei iubit în urmă cu cinci ani, la filmările pentru serialul TV "Glee". El era atunci co-producător. În 2013, soţia lui Brad Falchuk a cerut divorţul, după o căsnicie de zece ani.n aprilie anul acesta, Gwyneth Paltrow şi Chris Martin au depus în mod oficial actele de divorţ, la un tribunal din statul american California. Ei au ajuns la o înţelegere, prin intermediul managerilor lor financiari, în ceea ce priveşte custodia celor doi copii ai lor, dar şi împărţirea proprietăţilor lor, precizează site-ul TMZ.com, citat de Mediafax.

Anterior, o sursă din anturajul celor două vedete a spus că Gwyneth şi Chris îşi vor împărţi averea lor comună - estimată la 300 milioane de dolari - în jumătăţi egale.
"Au cam aceeaşi valoare comercială şi plănuiesc să împartă totul în jumătate. Sunt prea decenţi pentru se certa în legătură cu bunurile şi banii care vor reveni fiecăruia sau în legătură cu custodia copiilor. Din momentul în care s-au hotărât să se despartă, au decis că lumea nu trebuie să îi vadă certându-se pentru bani. Acum fiecare îşi vede de viaţa lui şi consideră că nu trebuie să complice lucrurile - preferă ca relaţia lor să rămână simplă şi curată", a declarat o sursă.

Potrivit presei americane, Gwyneth Paltrow va rămâne cu vila familiei din Brentwood, Los Angeles, iar Chris Martin se va muta în Malibu, pentru a nu locui prea departe de copiii lui.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod