EXCLUSIV Daniel Max Dragomir: „Muzica este importantă pentru mine, dar nu neglijez dansurile şi teatrul“

Daniel Max Dragomir s-a făcut remarcat la „Vocea României“, iar datorită faptului că antrenorii şi publicul l-au plăcut foarte mult, el a reuşit să rămână în centrul atenţiei.

După „Vocea României“, artistul a mai participat la „Dansez pentru tine“ și „Serviți, vă rog“, iar în urmă cu aproximativ două săptămâni a lansat şi primul clip din cariera sa. Cu această ocazie, cântăreţul care face parte din echipa Media Pro Music ne-a răspuns la câteva întrebările legate de cariera şi de viaţa lui.

eva.ro: Ce a însemnat pentru tine participarea la „Vocea României“?

Daniel Max Dragomir: Înainte să înceapă această emisiune aveam deja trupă şi cântam de ceva timp. N-am căutat faima la „Vocea României“, am vrut să văd dacă ceea ce fac, fac bine. Şi, spre norocul meu, mi s-a confirmat că e bine ce fac.

Cât de mult ţi s-a schimbat viaţa după concurs?

Am mai spus-o şi o s-o spun de fiecare dată: „Vocea României“ îţi schimbă viaţa.

Mie mi-a schimbat-o în bine, consider că m-am maturizat. Odată ce numele îţi este asociat cu o astfel de emisiune, înseamnă că nu ai trecut neobservat, iar atunci când eşti în faţa publicului, ai o responsabilitate: să nu „pătezi“ renumele „Vocea României“.

Ai participat şi la „Dansez pentru tine“. Care experienţă a fost mai plăcută, unde ai avut trăiri mai intense, la „Vocea României“ sau la „Dansez pentru tine“?

Ambele emisiuni au un farmec aparte şi sunt produse la cel mai înalt nivel. Din punct de vedere fizic, „Dansez pentru tine“ te solicită cel mai mult. Zilnic sunt antrenamente dure, peste zece ore de repetiţii, apar dureri şi întinderi musculare, ceea ce nu se întâmplă la „Vocea României“.
Dacă vrei senzaţii tari şi trăiri intense, atunci asta găsesti la „Dansez pentru tine“.

A crescut numărul fanelor tale după ce ai apărut la emisiunile de la Pro TV?

Sper că a crescut numărul fanilor în general. Oricum, vreau să le mulţumesc şi să le transmit celor care mă urmăresc să vină la concertele mele din ţară şi din Bucureşti. O să ne distrăm de minune!



Crezi că experienţa de la „Dansez pentru tine“ te poate ajuta şi în cariera de cântăreţ?

Cantonamentul de la „Dansez pentru tine“ îţi schimbă complet stilul de viaţă, îţi creşte condiţia fizică şi-ţi lărgeşte cunoştinţele despre muzică şi dans. Din punctul meu de vedere, un cântăreţ trebuie să ştie să se mişte pe scenă, nu să stea cu microfonul pe un stativ tot concertul.

Ca să fiu uşor profund, o să spun că muzica pe care o interpretezi trebuie ajutată şi de muzica trupului.

Ce calităţi trebuie să ai ca să fii plăcut de public?

Este o întrebare grea, nu există un tipar pe care să-l urmezi şi care să-ţi asigure succesul. Publicul simte foarte repede când nu eşti cinstit, când nu ai respect faţă de munca ta şi faţă de ei, oamenii pentru care faci această meserie. Cu siguranţă, respectul faţă de cei care te urmăresc ţi se întoarce şi aşa ajungi să fii plăcut de public.

Eşti dansator, cântăreţ şi actor de teatru. În care dintre aceste trei domenii îţi doreşti mai mult să faci carieră?

De-a lungul carierei mele mă bucur că am reuşit să îmbin toate cele trei arte, muzica, dansul şi actoria, în musicalurile în care am jucat: „Romeo şi Julieta“, „Cabaret“, „Şatra“, etc.
Acolo trebuia să ştii să faci de toate, şi eu zic că am reuşit să le fac bine. Acum, muzica este foarte importantă pentru mine, însă nu voi neglija nici celelalte două direcţii.

Cum te-ai descrie, în trei cuvinte?

Perfecţionist, cu cei cu care lucrez, recunoscător, faţă de cei care mă susţin, şi îndrăgostit, de familie şi de muncă.

30 Ianuarie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod