Fii o Craiasa a Zapezilor. Poarta bijuterii cu straluciri de gheata!

Credeai ca va trece iarna fara sa ne aduca zapada? Ei bine, natura ne-a surprins din nou cu o ninsoare ca-n basme! Asa ca, in loc sa te lasi deprimata, mai bine te transformi in regina acestei povesti! Si ce alta sursa de inspiratie ar fi mai potrivita daca nu chiar Craiasa Zapezii?
Plina de stralucire, fascineaza pe oricine de la prima vedere. Nu e de mirare ca, de-a lungul timpului, bijutierii si creatorii de moda s-au inspirat din aceasta imagine a unei imparatese a iernii, incercand sa o transpuna in creatiile lor. Iar acum a venit timpul ca si tu sa stralucesti ca o stea de gheata!

Nu te gandi ca, daca e iarna, accesoriile pica pe planul doi. Din contra, sunt metoda perfecta pentru a-ti scoate din anonimat tinuta. Iar pentru acea sclipire glaciala, alege cristalele Swarovski! Crystal-Fashion®, branding partner Branding Partner Swarovski, iti ofera o gama larga de bijuterii, ce pot fi realizate in peste 100 de culori, exclusiv din cristale SWAROVSKI® ELEMENTS, in acord chiar si cu cele mai pretentioase gusturi.

Ce sa porti ca sa ai o imagine de Craiasa a Zapezii?

Mizeaza pe tonurile neutre, de alb si gri – pornind de la vestimentatie si machiaj, pana la bijuterii.
Si daca simti nevoia de un accent de culoare, foloseste nuantele de albastru si bleu. Poarta fie bijuterii opulente, fie opteaza pentru piese delicate, in forme asociate cu iarna (precum flori de gheata, stelute sau fulgi de zapada, stilizate).

Iata cateva sugestii:

Cerceii tip candelabru Round Ice Queen, din cristale de marimi si forme diferite pe furnituri din argint, scot din anonimat o tinuta simpla, in timp ce cerceii cu surub Star, cu un cristal in forma de steluta sunt potriviti outfit-urilor sofisticate.

La gat poarta un pandantiv finut, ce se aseamana cu o floare de gheata, precum Navette Flower, din cristale lunguiete in constructie de silicon transparent montate pe furnituri de argint sau alege un colier amplu, precum Tripple Row Dance Necklace, din trei randuri duble de piele intoarsa, cu capse Swarovski.

Preferi seturile de cercei si colier? Nimic nu evoca mai bine fulgii de nea decat setul Snow Flake (fulgi de zapada semitransparenti, cu efect de gheata).
Alege setul Crystalized Pear, bijuterie intr-o montura sofisticata, realizata dintr-un cristal mare, in nuante de albastru, cristalizat cu pietre marunte. Ca sa iesi in evidenta, indrazneste sa porti bijuterii cu adevarat opulente, precum Large Snow White – un set complex, combinatie de perle cu cristale albe, intr-o constructie in relief.

La mana poarta o singura bratara, lata, care sa asigure un efect intens (o bijuterie masiva cu o stralucire intensa, precum Pufi Bracelet) sau mai multe bratari  subtiri, precum Elastic Chaton.  Si pentru ca orice regina are nevoie de un inel, in functie de stilul si personalitatea ta, poarta fie un inel delicat (precum Chaton Flower), fie un inel modern, voluminos (precum inelul Tube).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod