Elena Udrea sau Elena Băsescu. Cine-i cea mai tare?

Copii


Elena Băsescu nu are copii şi primeşte o stea.



Elena Udrea nu are copii şi ea primeşte o stea.



Studii


Elena Băsescu este economist de profesie. Ea a urmat cursurile Universităţii Româno-Americane şi a făcut un an la Universitatea James Madison din Statele Unite, unde a ajuns printr-un program de schimb de studenţi dintre Universitatea din România şi cea de peste Ocean. În plus, mezina preşedintelui are un master la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA). Pentru studii primeşte două stele.



Elena Udrea a terminat Facultatea de Studii Juridice şi Administrative a Universităţii Dimitrie Cantemir din Bucureşti. Şi-a completat studiile la Universitatea Naţională De Apărare "Carol I", unde a făcut un master în securitate şi apărare profesională şi este doctorand în ştiinţe militare.
Pentru studiile cu puternică tentă militară primeşte două stele.



Afaceri


Elena Băsescu nu este acţionar la nicio firmă. Merită trei stele.



Elena Udrea deţine 50% din acţiunile firmei Dalli Internaţional şi este fondator al fundaţiei ProEuropa. Se alege cu două stele din cauza scandalului cu parcările.



Politică


Elena Băsescu a fost aleasă, în data de 24 februarie 2008, în funcţia de secretar general al Organizaţiei de Tineret a Partidului Democrat-Liberal din România (cu 377 voturi pentru şi 6 împotrivă). În anul 2009, Elena Băsescu a fost plasată prima pe lista PDL pentru alegerile europarlamentare. Înfruntând o mare opoziţie din partea presei, Elena Băsescu a decis să candideze ca independent la aceste alegeri, fiind ajutată de colegii ei de la aripa tânără a PDL.
De aceea, în data de 18 martie 2009 Elena Băsescu a demisionat din PDL şi a candidat ca independentă sub brandul electoral EBA, care a fost aprobat de BEC. În 2009 a obţinut la alegerile europarlamentare 4,22% din voturi, care i-au asigurat locul în Parlamentul European.
După ce duminică 7 iunie 2009 Elena Băsescu a aflat că a fost aleasă ca independentă, s-a reînscris imediat în PDL, primind în aceeaşi zi de la Monica Iacob-Ridzi documentele necesare pentru a redeveni membru PDL, gata completate. Pentru privilegiile politice de care s-a bucurat primește o stea.



Elena Udrea a intrat în vizorul opiniei publice în anul 2004 când a înfiinţat Fundaţia "PROEUROPA". În perioada iunie 2004 - februarie 2005 a fost Consilier General al Municipiului Bucureşti, Preşedinte la Comisia Juridică şi de Disciplină.
Apoi a fost promovată în funcţia de consilier de Stat, şeful cancelariei preşedintelui Traian Băsescu, mandat pe care l-a ocupat până în octombrie 2005. În februarie 2006 s-a înscris în PD, după ce, înainte, demisionase din PNL. Din decembrie 2006 până în noiembrie 2010, Elena Udrea a ocupat postul de Secretar Executiv al PDL, pentru ca apoi să fie aleasă preşedinte al PDL Bucureşti. Din noiembrie 2008 este deputat PDL de Bucureşti, iar din decembrie 2008 până în octombrie 2009 a fost ministru al Turismului în Guvernul Boc I. În octombrie 2009 a ocupat pentru câteva zile funcţia de ministru interimar al Mediului, iar din decembrie 2009 este ministru al Dezvoltării şi Turismului în Guvernul Boc.
Pentru că şi-a construit cariera politică prin propriile eforturi merită trei stele.




Cea mai tare este Elena Udrea. A obţinut 23 de stele. Elena Băsescu a obţinut doar 18.
3 Martie 2011
 

Comentarii (12)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • gica pe 7 Mar 2011, 20:26
    ???????

    noi nu avem conducatori sa ne reprezinte pe noi ci interesele lor,sa aiva grija de afacerile lor de de imaginile lor,averile fabuloase pe care le-au acumulat in 5-6 ani de aceea nu se desprind de cotroceni si nu in ultimul rand de imaginea personala cum ar fi a celor doua elene una cu serul botulinic si cealalta cu figura de cal ambele imbracate ca dame de companie de altfel asta sunt

    1
    0

  • dora pe 4 Mar 2011, 10:46
    e ok

    articolul nu e rau, se vede ca e documentat. problema este cea a subiectului. sa compari doua fufe, una cu alta, mai ales in conditiile actuale, e ca si cum ai pune sara pe rana. sa le ia ...gaia, ca ne-am saturat de ele si de altii asemenea lor.

    3
    0

  • div pe 3 Mar 2011, 18:04
    cea mai tare

    cea mai tare este gina pistol

    3
    2

  • Antibaseforever pe 3 Mar 2011, 17:45
    Elenele Bas_escului

    Inutil si profund jenant acest articol care compara doua fufe parvenite intre ele, ambele avand ca singur merit ca sunt Elenele tatucului Bas_escu (buna vorba aia veche: "cum e turcul, si pistolul"...). Cele doua asa zise dive reflecta de fapt cat de jos a ajuns Romania sub regimul Bas_escu, daca aceste doua jalnice creaturi sunt considerate dive si, ceea ce este mult mai grav, una e parlamentar european (pusa de partidul de casa al lu' taticu'), iar cealalta are ca "jucarie" cel mai "dotat" minister, creat si daruit de acelasi Bas_escu, dar nu in calitate de tatic, ci de altceva... SUNTETI PENIBILI DARUIND STELE UNOR ASEMENEA PARVENITE DE MOMENT, ROATA SE VA INVARTI IN CURAND SI AMANDOUA VOR AJUNGE ACOLO UNDE LE ESTE LOCUL: LA GROAPA DE GUNOI A ISTORIEI (LAOLALTA CU CEL CARE LE-A PROMOVAT)

    2
    2

  • babanord pe 3 Mar 2011, 13:48
    Piţipoance

    2 piţipoance sprijinite de acelaşi protector . Se simte că influenţa protectorului este în scădere : - pitipoanca mică a fost părăsită de Sida se pare -piţipoanca mare are toate şansele în curând să nu mai fie ministră(sinistră).Sper să fie şi în vizorul procuratorilor ! Cum este mare expertă în turism poate va vizita şi arestul preventiv !

    5
    2

  • luminita pe 3 Mar 2011, 11:18
    Divele politicii romanesti?

    Daca voi le considerati pe astea dive???? Si inca ceva....diva si politicae ceva de felul ...SULA CU PREFECTURA.... PROST ARTICOL

    4
    2

  • Antoaneta pe 3 Mar 2011, 10:45
    Pentru Dheara

    Referitor la cele doua doamne... pacat ca astfel de personaje ne reprezinta. Problema mare este ca noi am ales sa ne reprezinte si nu pot sa nu ma intreb: nu cumva ne meritam soarta ? Si draga Dhera, CAINELE MOARE DE DRUM LUNG SI PROSTUL DE GRIJA ALTUIA !!! Ce legatura au cainii cu Elena Udrea ? Si inca ceva: da, iubesc cainii, dar din pacate nu-i pot lua pe toti acasa. Daca fiecare dintre noi ar fi facut ceva in privinta cainilor, daca fiecare am fi ajutat macar la castrarea unui caine, cu siguranta n-am fi ajuns aici

    3
    4

  • george pe 3 Mar 2011, 10:07
    tare in ce?

    doua parasute proaste care completeaza imaginea unei tari in cadere libera cu alesi de toata jena, dealtfel suntem o natie de toata jena, avem ce meritam

    5
    1

  • Daissy pe 3 Mar 2011, 09:46
    Elena Ud.... sau.....

    Amândoua sunt la fel: acelasi aluat in doua imagini - doar asa pentru divertisment. Comportament si mentalitate de metrese, de intretinute. Luate separat, nici una n-ar fi reusit sa-si faca o situatie, un renume onorabil pâna la aceasta treapta, pe propriile puteri, fara multe compromisuri. Pacat ca ele ne reprezita, sunt imaginea parvenitului pusa pe steagul României! Noi toti suntem vinovati pentru ca am lasat lesa mai lunga decât trebuia.

    5
    2

  • un barbat pe 3 Mar 2011, 09:27
    Alta rubrica !

    Eu as propune si rubrica:"Modul in care stiu sa manaiasca fraza, corect"! Elena Udrea este un bun orator, exprimandu-se corect si coerent in LR, pe cand Elena Basescu este....agramata si nu se exprima corect si coerent. Nu stie sa manuiasca fraza si se mai si balbaie chiar. I-as recomanda "Gramatica ......" autoarei ADA ILIESCU, publicata de Ed. CORINT, Bucuresti. Cred ca se mai afla in Librarii. Am vazut-o, si la Braila. Mana pe carte, Duduie Basescu Elena !

    3
    3

  • michu pe 3 Mar 2011, 08:45
    Baaaang

    Amandoua sunt "goale" atat in exterior cat si in interior! Deocamdata banul isi spune cuvantul dar dupa, vom mai vedea. Fiecaruia dupa ceea ce merita!

    4
    2

  • Dheara pe 3 Mar 2011, 04:16
    articol de 2 bani

    @pt PufoaSSa Nu stiu ce-a facut Elena Udrea cu cainii, dar tare m-as bucura sa nu-i mai vad pe strazi cand ajung in Romania!!!! Iar voi, iubitorii de caini, daca ii iubiti atat de mult, luati-i acasa!!! Stiti cati oameni sunt muscati anual de caini, unii ajungand in stare grava, la operatii si grefe, altii mor! In nici o tara civilizata cainii nu umbla liberi pe starzi. Fetita de 4 ani a unei cunostinte a fost mutilata de cainii vostri iubiti, parcurile sunt pline de excremente de caine etc - un motiv in plus pt straini sa evite Romania.

    6
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod