Dennis Quaid, eroul din "Vantage Point"

Cum intelegeti aceasta determinare a agentilor de a se arunca in fata glontului atunci cand presedintele este in pericol?


Toate acestea vin dupa foarte multe antrenamente, ei sunt antrenati sa actioneze impotriva propriului instinct. Cand toti ceilalti se apleaca, ei sunt antrenati sa stea drepti in fata pericolului. Daca va uitati la caseta cu atacul lui Hinckley impotriva lui Reagan, o sa vedeti ca agentii secreti au reactionat instantaneu. De asemenea, o sa vedeti cinci politisti si alte cateva persoane prin preajma care tot analizeaza terenul.

Ce provocari de ordin psihic implica o astfel de productie?


Intr-un fel acest gen de actiune face ca totul sa fie mult mai usor. In aceste situatii gesturile vorbesc, iar dialogul propriu-zis este aproape inexistent.

Deci nu trebuie sa ma mai gandesc la ce trebuie sa spun.

Cat de dificil a fost sa prezentati povestea din mai multe perspective?


Greu! A fost o provocare, pentru ca a trebuit sa le spun de fiecare data la fel. Interesanta este o scena pe care a realizat-o Pete la inceput, in care personajul meu sta singur intr-o camera de hotel, pregatindu-se sa se duca la serviciu. Atunci puteti vedea cat este de ingrijorat, puteti vedea ce se intampla cu adevarat in sufletul lui, exact asta trebuia sa transmita scena respectiva si a reusit.

A trebuit sa luati si lectii de tir?


Nu, pentru ca am mai tras si cu alte ocazii. Sunt din Texas! Nu sunt un tragaci foarte bun, insa din fericire nici nu a trebuit sa fiu.

V-ati ranit in timpul filmarilor?


In general, atunci cand faci acest gen de film, cand trebuie sa sari peste masini si sa treci prin geamuri, este greu sa nu te ranesti. Am maini si degete rupte din trecut.

Atunci cand am inceput sa lucrez la acest film, m-am gandit ca o sa sfarsesc intr-un salon la camera de garda. Insa, ma bucur ca m-am inselat. Totusi, filmand la 2700 de metri in Mexic nu a fost chiar asa de usor.

Cum a fost sa filmati in Mexic?


Mexic-ul este atat de aglomerat, este foarte greu sa faci scene de urmarire cu masini, aici. Poti bloca o strada pe care sa alergi cu 60 de mile pe ora, dar tot ajungi la capat si trebuie sa ocolesti ca sa revii la locul din care ai plecat. Este foarte dificil din cauza traficului. Astfel pierzi 45 de minute. A fost dificil, dar cei de la logistica au fost minunati.

Cum a fost sa lucrati cu William Hurt?


A fost minunat. Ne cunoastem de mult timp pentru ca amandoi suntem piloti si suntem fascinati de golf, deci avem foarte multe lucruri in comun.

Am fost foarte incantat cand am auzit ca o sa fim colegi de platou. Imediat m-am gandit ca o sa jucam golf in timpul liber. (Foto: Mediafax)

Ce ne puteti spune despre Matthew Fox?


Nu-l stiam dinainte, insa a facut o treaba extraordinara in acest film, pentru ca s-a potrivit perfect in acest rol. Nu am vazut niciun episod din "Lost", deci nu l-am vazut    pana acum. In general, eu urmaresc canalul de televiziune History de la Court TV.  Ma gandesc ca a fost foarte incantat ca nu l-am stresat cu intrebari despre ce se intampla in acest serial. 

Continuati sa cantati alaturi de formatia dumneavoastra "The Sharks"?


Nu am mai facut nimic alaturi de formatie, din iunie. In tot acest timp m-am ocupat de cele 4 filme pe care le-am realizat.

Ultimul concert pe care l-am sustinut cu formatia a fost cel dat in sprijinul victimelor uraganului Katrina, dupa care am vrut sa iau o pauza. Se apropia venirea pe lumea a gemenilor si am vrut sa stau mai mult cu familia si sa ma relaxez. Am avut o pauza de 8 luni si ma simt foarte bine.

Interviu in exclusivitate, publicat cu ajutorul PROOPTIKI ROMANIA 


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod