palmers

Trend Palmers pentru toamna-iarna 2008

Cei mai mari designeri ai lumii au stabilit accentele colectiei de toamna/iarna 2008: moda pentru femei se reintoarce la stilul costume stranse pe corp, bluze cu cravata, pantaloni Dietrich si haine si bluze ce pun in evidenta talia.
Accentul se pune din nou pe feminitate, senzualitate si romantism fara a pierde din vedere de asemenea functionalitatea hainelor. Si lenjeria se sincronizeaza perfect cu acest trend. Acest sezon este dominat de lenjerie ce scoate in evidenta senzualitatea si feminitatea, dar adaptate fiecarei ocazii. Fiecare femeie isi va cauta design ul perfect pentru ea, incluzand dress-uri, imbracaminte de noapte sau de casa.
Temele sezonului

Sentimental Journey – “wintry romance”

O plimbare prin Venetia, un fundal cetos, o seara de toamna au inspirat tema modei actuale. Nostalgia si traditia s-au reintors intr-un stil si show feminin, romantic, magic. Ca rezultat, paleta de culori este romantica si usor estompata. Culorile puternice sunt combinate cu nuante deschise, cum ar fi albastru antracit cu rozul pastel. Liniile se caracterizeaza prin influente romantice. Efectele lucioase sunt imbinate cu imprimeuri grafice si dantela discreta.

Sweet temptations – “the sweet world of chocolate”

Lumea misterioasa si seducatoare a ciocolatii este o adevarata inspiratie in acest sezon. Superba aroma dulce-amaruie se dezvolta si infloreste intr-o experienta pentru toate simturile. La fel si pentru paleta de culori: nuante de ciocolatiu amestecate cu crem si sampanie sunt in centrul creatiilor oricarui design. Aspectul este fin si placut ca lichidul de cacao. Efectele discrete, materiale de satin, imprimeuri metalice si florale domina aceasta tema.
Rouge comme – “the rediscovery of femininity”

Arta seductiei este elementul cheie al acestei teme si nici o culoare nu este atat de seducatoare ca rosul. Aceasta lenjerie este seducatoare, sofisticata si erotica. Paleta de culori reflecta aceasta tema: umbre bogate de rosu sunt combinate cu negru, cu rozul si chiar cu sampania. Stilul este captivant si emotionant, jucandu-se cu transparenta, oferind noi contururi florale. Materialul preferat este satinul.