Declarațiile anului 2014. Mihaela Rădulescu: "Nu regret nicio secundă cei 6 ani cu Dani"

28 Decembrie 2014
Eva.ro vă prezintă a doua parte a celor mai interesante declarații pe care le-au făcut în acest an vedetele din România și din străinătate.
1 din 29

"Nu regret nicio secundă cei 6 ani cu Dani"

Mihaela Rădulescu a vorbit, într-o emisiune difuzată de Pro TV, despre relația cu fostul ei iubit, Dani Oțil
 

Comentarii (9)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • kiki pe 30 Dec 2014, 08:08
  v-ati oprit la Radulescu...

  Nu comentati ce zice sceleratul de Bendeac ? care daca nu improasca nu are rost in Media?Dar nesimtitul de Huidu care PRETINDE sa fie lasat in pace?! sa nu -i mai auzim nici numele,sa se ascunda,si va fi ok. Radulescu are nevoie de bani multi,trebuia sa gaseasca ceva,operatiile costa,baiatul creste,la 50 de ani va sta undeva la soare...(si,desigur,isi va numara fostii amanti,cu ajutorul carora a aparut in public)Restul sunt declaratii vechi.As spune doar ca m-am mirat de Vica (ce nu are ce cauta intre vedete)sa arate atat de rau,parca are 70 de ani,si picioare de pod...(prosti mai sunt barbatii care cauta asa ceva!)

  2
  0

 • Liviu pe 30 Dec 2014, 06:46
  pitipoance

  Dupa mine avem mai multe categorii de pitipoance. Cea mai de jos ar fi Pamela Anderson de Romania. Urmeaza Raduleasca si apoi Andreea Marin. Si daca nu sunteti convinsi comparati-le pe cele 3 cu Irina Pacurariu sau, DE CE NU, cu Dana Saviuca.

  3
  1

 • pirandamasii pe 28 Dec 2014, 12:35
  incetati cu astfel de subiecte libidinoase cu corturarite parvenite si apoi decazute...

  chiar in momentul acesta sa opriti aceste teme degradante si libidinoase cu corturarite pripasite de la neamt in capitala ce fac cariera si parvin cu pi..a lor libidinoasa si sancaroasa data pe la nasul vararului si a altor cocalari bagati acum la zdup ,ramasa acum FARA SUSTINERE SUB FUSTANE SI NEBAGATA IN SEAMA FOLOSINDU-SE DE VOI PENTRU A-SI AMORTIZA CADEREA LIBERA IN GUNOIUL SI MORALA DIN CARE S-AU TIRIT SA IASA DOAR CU GINDUL LA CAPITALA SI CI CURU LA TINJALA . LIBIDINOASA DECADERE SI APUS TRIST.

  7
  4

 • viorel pe 28 Dec 2014, 12:14
  libertatea de a alege

  Mihaela Radulescu este o doamna nu o parasuta cum spune Andra care se oftica pentru puterea Mihaelei de a invinge viata cu problemele ei ,Probabil Andra si multi ca ea sufera neputinta de a gusta din ce poate face Raduleasca si sa fim frepti e o frumoasa si asta pentru ca are grija de ea VOI PUTETI?

  2
  9

 • andra pe 28 Dec 2014, 12:02
  declaratia mihaelei radulescu

  Ne-am cam saturat de aparitia acestei parasute...Radulescu.Ne explica ea,vezidoamne ,ca,trecerea ei de la un barbat la altul,e ceva de apreciat.Ma indoiesc ca fiu-sau nu va afla in timp ce poama a fost maica-sa

  8
  7

 • hoinara pe 28 Dec 2014, 10:52
  vai vai

  toata lumea posteaza aici de parca ati fi cu totii virgini si naive :)) sau e doar invidia cea de toate zilele ca altcineva decat voi are o viata interesanta iar voi aveti aceeasi consoarta plictisitoare care sare cu gura de cate ori trageti cu ochiul la vreun exemplar interesant care intra in campul vostru vizual ..??! hmmmm ....

  6
  6

 • freeman pe 28 Dec 2014, 09:40
  sa mori tu?

  sa mori tu ca nu banii lui sunt slabiciunea?

  9
  4

 • freeman pe 28 Dec 2014, 09:37
  vai draga

  vai draga mihaela tiganu dar anii petrecuti pe sub biroul lui dan iosif dand proba orala ii regreti?scurta perioada cu elvis de romania care te-a facut panda regreti?anii de sex in dulap in garsoniera rahiticului dani ii regreti?app!lui felix ii plac parasutele.

  16
  2

 • valy pe 28 Dec 2014, 08:52
  da

  am impresia ca trece pe linga multi si nu mai stie cu care sa culcat ori nu!

  13
  2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod