De ce e specială soţia lui George Clooney? 6 motive



4.A fost desemnată cea mai influentă femeie din Londra

La aproximativ o lună de la nunta fastuoasă cu celebrul ei soţ, considerată de mulţi "nunta anului 2014", Amal a mai primit un dar preţios de la destin. A fost numită "cea mai influentă femeie din Londra", situându-se pe flatantul loc patru în lista generală a celor mai influenţi oameni din capitala Angliei. O întrece doar ministrul de finanţe din Marea Britanie, George Osborne, primarul Londrei, Boris Johnson, precum şi creatorul companiei de dezvoltare a inteligenţei artificiale DeepMind Technologies, Demis Hassabis.

Amal le-a suflat locul de onoare altor femei britanice influente, precum Victoria Beckham, Malala Yousafzai (laureata din 2014 a premiului Nobel pentru pace) sau cântăreaţa Kate Bush.

Această recunoaştere vine pe fondul performanţelor doamnei Clooney în activităţile ei profesionale, nu pe cel al statutului ei marital, menţionează jurnaliştii de la Evening Standard.

5.Este o poliglotă desăvârşită

Amal Clooney vorbeşte fluent limbile engleză, arabă şi franceză.

6.Are followeri celebri pe reţelele de socializare

Deşi nu a jucat în niciun film nominalizat la Oscar, Amal pare să aibă simpatizanţi cu nume cel puţin celebre pe reţelele de socializare.
Ashton Kutcher, de exemplu, este un fidel follower al avocatei pe Twitter.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod