Cum e primit ceasul Apple de lumea modei? Gwen Stefani dă verdictul!

"Regina stilului", Gwen Stefani, are un cuvânt greu de spus pentru viitorul ceasului produs de Apple


Daily Mail apreciază că Apple Watch seamănă cu un ceas Casio din anii '80, dar tocmai acest aer retro îi dă un plus de farmec, pe lângă liniile clare și dotările tehnice.

Nu este drăguț. E foarte tehno și opus feminitățiiRoseanne Morrison
Potrivit GQ, ceasul arată bine pentru un om de afaceri și se potrivește perfect cu decorul unui birou sau pe banda de alergare. Dar arată bine pentru o cină la restaurant sau la o întâlnire romantică? Revista crede că nu.
"Apple Watch are o mulțime de avantaje tehnologice, dar n-o să ne dea niciodată pe spate un ceas digital. Dacă aveți o ocazie specială în agendă, optați pentru ceva clasic... Nu uitați: Apple Watch e proiectat pentru a vă verifica e-mailul. Nu vă doriți ca încheietura mâinii să licărească un mesaj de la șeful vostru tocmai când închinați un toast", scrie Daniel Dumas, de la GQ.

În schimb, "Biblia stilului", revista Vogue, e mai blândă cu noul venit și nu neapărat pentru că "diabolica" Anna Wintour are iPhone: "Din punct de vedere al modei, estetica externă pare neutră: nici prea stilată, nici enervantă.
Îmi imaginez că lumea îl va iubi mai mult decât stiliștii"
, scrie Suzy Menkes. "Presupun că eu, care nu sunt un specialist în produse digitale, nu voi reuși să-l folosesc la întreaga sa capacitate. Dar îmi place ideea de a seta ecranul în funcție de starea mea de spirit. Și probabil și de garderoba mea. Să pun un buchet de violete pentru a-l asorta la hainele mele? De ce să nu mă uit la ceas și să visez?", scrie Menkes.

Alexandra Shulman, editor la ediția britanică a Vogue, nu s-a lăsat cucerită cu una cu două: "E imaculat în modul în care funcțiile se întâlnesc cu designe-ul.
Problema e câți oameni vor fi dispuși să poarte acest gadget uimitor."

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Septembrie 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Miry pe 17 Sep 2014, 18:47
    Ceasurile clasice sunt mai de efect

    Parca tot ceasurile clasice sunt mai de efect. Eu am de doi ani unul luat de pe zeliashop.ro si imi place Maxim!

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod