Cristina Spatar, in cea mai frumoasa perioada a vietii ei

A trecut prin multe, a invatat din toate, s-a calit, iar acum este linistita si implinita. S-a casatorit cu cel pe care-l iubeste si despre care spune ca este "barbatul perfect", are o...
A trecut prin multe, a invatat din toate, s-a calit, iar acum este linistita si implinita. S-a casatorit cu cel pe care-l iubeste si despre care spune ca este "barbatul perfect", are o minune de baietel si o cariera de succes. Am stat de vorba cu mama, cu femeia, dar si cu artista Cristina Spatar. Iata ce am aflat...

"De la aparitia lui Albert, ne simtim mult mai impliniti"


Aveti o familie minunata, acest lucru trece cu usurinta de bariera televizorului, care este secretul dumneavoatra?

Nu este niciun secret faptul ca ne iubim foarte mult si ca suntem perfect compatibili din toate punctele de vedere.

Exista familii care dupa 2, 3 ani de la nunta isi pierd pasiunea, intervine rutina, obisnuinta, ce sfat le-ati da femeilor aflate in aceasta situatie? Ce ar trebui sa faca ele ca sa reaprinda flacara?

Cred ca o femeie trebuie sa se preocupe tot timpul de aspectul fizic, sa nu se neglijeze chiar daca a devenit mama si mai mult de atat sa reuseasca sa se reinventeze mereu. De asemenea, sa anime viata de cuplu cu cateva zile de vacanta sau cateva ore doar pentru ei in oras.

Eu incerc in fiecare zi sa-l surprind pe sotul meu cu ceva ce stiu ca ii place. Prin urmare, cred ca asta ar trebui sa fie atitudinea de zi cu zi a unei femei.
 
Ce s-a schimbat in familia dumneavoastra de la aparitia lui Albert?


De la aparitia lui Albert, ne simtim mult mai impliniti. Faptul ca-l avem pe micutul nostru nu face decat sa ne uneasca si mai mult.

Cum arata o zi in familia Ionescu?

Dimineata, cat timp eu pregatesc micul dejun, Alin isi petrece timpul cu bebele. Apoi, Alin pleaca la birou, iar eu, in functie de agenda mea, merg la emisiuni TV sau radio, sedinte foto sau inregistrari. Iar daca se intampla ca intr-o zi sa nu am nimic stabilit privind cariera mea, imi petrec tot timpul cu Albert. Seara, cand vine Alin, fie pregatesc cina, fie iesim impreuna in oras, dupa care stam cu Albert.

Ati impartit cu sotul dumeavoastra sarcinile in ceea ce-l priveste pe micut? Exista activitati pe care le faceti dumneavoastra cu el si altele pe care le face sotul dumneavoastra?


Da, in functie de timpul disponibil, Alin ma ajuta foarte mult. Inca de la inceput, el a fost alaturi de mine, pornind de la baita si terminand cu schimbatul pampersilor, insa el este cel care ii face masaj in fiecare seara. In plus, Alin se ocupa intotdeauna de cumparaturile necesare lui Albert.

Albert este micut, dar banuiesc ca are deja o personalitate. Ce face el in aceasta perioada, la ce nivel ati ajuns?

In aceasta perioada ne aflam la diversificarea hranei. Un motiv in plus de bucurie este acela ca a inceput sa rada in hohote.
 
Care este cea mai frumoasa experienta de familie pe care ati trait-o de cand s-a nascut Albert. Experienta care sa va implice pe toti trei?

Fiecare gest al copilului, a fost impresionant pentru noi. Cand a apucat prima jucarie sau cand a inceput sa scoata primele gangureli sunt cateva dintre momentele importante din familia noastra.

"Incerc sa fiu atenta la ce mananc si fac mult sport"


De-a lungul relatie pe care o aveti cu sotul dumeavoastra ati intampinat probleme care pe altii i-ar fi despartit, insa la dumneavoastra nu s-a intamplat asa. Exista un indrumar pe care ar trebui sa-l urmeze membrii unui cuplu, atunci cand sunt intr-o situatie dificila?

Totul depinde de cat de mult se iubesc si cat sunt de motivati sa pastreze relatia.

Este Alin barbatul pe care l-ati visat, in postura de sot?
17 Martie 2010
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • maxOutlet pe 26 Apr 2010, 00:44
    calvin klein , diesel, guess, miss sixty, lacoste

    w w w. m a x O u t l e t . r o - Haine, Incaltaminte si Accesorii Αutentiсe din ultimele colectii la pret de Οutlet in ambalaj original cu insemnele brandului respectiv , etiсhete, holograma sau certificat de autenticitate, si acte de provenienta! LAСOSTE , СALVΙN ΚLEΙN , GUESS, ENERGIE , DІESEL , DSQUARED2 , MISS SIXTY -> CONVINGE-TE SI TU !

    0
    0

  • raduc_petruta pe 19 Mar 2010, 15:45
    multa sanatate

    Te admir mult mai ales ca dai dovada de caracter multi nul au ,ma bucur ca ai putut sa treci peste rautatile oamenilor si sa_ti intemeiezi o fam si mai ales sa poti sa faci si un copil cu toate ca nu ai putut din motive medicale, interviul este foarte adevarat si voi cele ce scrieti de rau nu uitati santeti in postul pastelui oare ati uitat? BAFTA CRISTINA

    0
    0

  • Carla pe 18 Mar 2010, 20:38
    Cristina Spatar....

    De acord cu Iulia.Totul este o fatada.Cristina a umblat doar sa puna mana pe un barbat cu bani-vezi aventura cu Mirco si multi altii.Cand iese in lume , nu stie decat sa se laude cu cati bani cheltuieste,se impopotoneaza cu bijuterii, am impresia, de fapt sunt sigura, ca si pe sotul ei il crede o fabrica de bani.Este de inteles pana la urma daca ne gandim din ce mediu provine..saraciem,privatiuni.In ce priveste muzica, este departe de a fi o vedeta, asa voce am si eu, poate ar trebui sa ma apuc de cantat,

    0
    0

  • Camelia pe 18 Mar 2010, 10:42
    Felicitari Cristina!

    Felicitari Cristina! Esti o femeie norocoasa.

    0
    0

  • iulia pe 18 Mar 2010, 07:11
    plictisitor!

    Si intrebarile, si raspunsurile sunt clisee goale de continut, parca e un articol comunist scris intr-o limba de lemn care sa ilustreze cum e familia nucleul societatii :-). Nici o tresarire de firesc sau de naturalete... c'mon!!!

    0
    0

  • Lia pe 18 Mar 2010, 04:04
    Cristina, ce mai stii de Nicoleta?

    salut Cristina, nu m-ai stiu nimic de Nicoleta (prietena ta din orasul natal care a locuit vreo cativa ani in Timisoara) si nu stiu cum sa dau de ea, m-ai putea ajuta te rog? multumesc tare mult.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod